Sport

Adrian Mititelu junior și Gabriel Tamaș au petrecut împreună înaintea meciului dintre FC U Craiova și FC Voluntari

Administratorul celor de la FC  Craiova, Adrian Mititelu junior, și liderul echipei FC Voluntari, Gabriel Tamaș, s-au cinstit cu un șpriț înaintea duelului direct din campionat.
03.12.2021 | 09:42
Adrian Mititelu junior si Gabriel Tamas au petrecut impreuna inaintea meciului dintre FC U Craiova si FC Voluntari
Adrian Mititelu Junior a petrecut cu Gabriel Tamaș înaintea meciului direct din campionat
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FC U Craiova, Adrian Mititelu, și Gabriel Tamaș, liderul revelației FC Voluntari, au fost surprinși în timp ce petreceau împreună la un restaurant din Capitală.

Duminică, cele două echipe se vor întâlni, la Craiova, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltean spune că întâlnirea a fost întâmplătoare

Paparazzi de la SpyNews i-au surprins pe Adrian Mititelu junior și Gabriel Tamaș petrecând într-un local din București.

Conform sursei citate, vreme de patru ore cei doi, însoțiți și de alte persoane, au discutat și au consumat mai multe sticle de vin.

ADVERTISEMENT

Spre finalul întâlnirii, sursa amintită notează că administratorul clubului FC U Craiova a renunțat la pahar și a băut vinul direct din sticlă.

”Suntem prieteni și ne-am întâlnit accidental acolo”, a explicat pentru GSP.ro Adrian Mititelu junior, scopul întâlnirii cu fostul internațional.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova și FC Voluntari vor fi adversare, duminică, de la ora 16:00, în meciul programat în cadrul etapei a 18 din Casa Pariurilor Liga 1.

Adrian Mititelu junior are interdicție de a participa la meciuri un an

Întâlnirea dintre Adrian Mititelu junior și Gabriel Tamaș într-un local, poate fi explicată prin aceea că oficialul oltean are interdicție de a intra pe stadioane vreme de un an.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții cei doi buni prieteni nu ar fi putut să se salute cordial la partida de duminică.

Mititelu junior a fost amendat și a primit interdicția de a mai intra pe stadioane după ce a aruncat cu o sticlă de apă în direcția lui Cristi Săpunaru de la Rapid București.

S-a întâmplat pe 1 noiembrie, în minutul 70 al întâlnirii dintre gruparea olteană și cea giuleșteană din cadrul etapei a 14-a a campionatului.

ADVERTISEMENT