Fotbal intern

Adrian Mititelu junior și-a tatuat chipul tatălui său pe picior! Ipostaza aduce aminte de Maica Tereza

08.09.2020 | 12:57
Adrian Mititelu junior sia tatuat chipul tatalui sau pe picior Ipostaza aduce aminte de Maica Tereza
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și-a începutul drumul către Liga 1 cu o remiză la Miercurea Ciuc, 1-1, dar suporterii formației înființate de Adrian Mititelu sunt optimiști că echipa poate promova în acest sezon.

Adrian Mititelu și fiul său sunt foarte implicați în proiectul fotbalistic și foarte activi în viața clubului. Cei doi se sfătuiesc mereu, iar juniorul îi calcă pe urmele tatălui său, pe care îl vede ca un mentor.

ADVERTISEMENT

Din dragoste și respect pentru senior, Adrian Mititelu jr. și-a tatuat chipul părintelui său pe picior într-o ipostază care aduce aminte de Maica Tereza.

Adrian Mititelu jr și-a tatuat chipul tatălui său! Ipostaza care aduce aminte de Maica Tereza

Tânărul de 23 de ani nu mai seamănă deloc cu fotbalistul de acum câțiva ani. Adrian Mititelu jr. lucrează foarte mult la sală și a pus multă masă musculară pe trupul său. De asemenea, tatuajele reprezintă un element foarte important pentru fiul patronului de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Pe lângă desenele cu Cina cea de taină, Mântuitorul Iisus Hristos, inscripția „Nihil sine Deo”, dar și multe altele, „Adiță” a găsit un loc special și pentru tatăl său. Astfel, juniorul și-a tatuat chipul lui Mititelu senior pe picior.

Love you dad ! ?

Posted by Adrian Mititelu Jr. on Monday, September 7, 2020

Într-o ipostază care aduce aminte de Maica Tereza, imaginea cu Adrian Mititelu va rămâne mereu pe piciorul fiului său. Juniorul s-a mândrit cu tatuajul pe conturile sale de socializare, unde a avut și un mesaj: „Love you, dad!” (Te iubesc, tată)Suporterii lui FC U au avut numai mesaje de laudă: „Cine n-ar vrea un părinte ca domnul Adrian”, „foarte frumos, idee ca asta am și eu în viitor” sau „super tare! cine l-a făcut e un artist” au fost câteva dintre mesajele fanilor.

ADVERTISEMENT
maica tereza
Adrian Mititelu junior și-a tatuat chipul tatălui său! Ipostaza aduce aminte de Maica Tereza

Pe vremea când Adrian Mititelu jr debuta în eșalonul secund, tatăl său spunea: „Napoli vrea să-l bage de mult, are 16 ani şi se pregăteşte profesionist, va ajunge mare pentru România. E între primii trei din generaţia ’97. Dacă nu avea calităţi, eu eram cel care nu l-ar fi băgat în echipă! Când am refuzat 4 milioane pe Costea s-a văzut că interesul personal nu e important la mine“.

Un obișnuit al cluburilor de fițe! A făcut show în această vară

Deși pericolul pandemiei a fost omniprezent în viața românilor, Adrian Mititelu junior nu s-a speriat de boală, astfel că vara a reprezentat perioada perfectă pentru distracție, iar cluburile de fiță au reprezentat o a doua casă.

ADVERTISEMENT

Mamaia a fost destinația preferată, iar fetele frumoase nu au ezitat să roiască în jurul băiatului de bani gata. „Adiță” a trecut și la butoane, fiind „DJ de ocazie” într-o seară, iar „Cântec pentru Oltenia” a răsunat într-un local din cea mai luxsoasă și scumpă stațiune de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT