Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum l-a contactat Adrian Mititelu pe Marius Șumudică pentru a o prelua pe FC U Craiova 1948. Răspunsul antrenorului. Update Exclusiv

Adrian Mititelu l-a ofertat pe Marius Șumudică să vină la FC U Craiova. Antrenorul a dat detalii de la negocierile cu patronul oltenilor.
01.04.2024 | 01:00
Cum la contactat Adrian Mititelu pe Marius Sumudica pentru a o prelua pe FC U Craiova 1948 Raspunsul antrenorului Update Exclusiv
Adrian Mititelu l-a ofertat pe Marius Șumudică pentru a veni la FC U Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
31-03-2024
21:44

Cum l-a contactat Adrian Mititelu pe Marius Șumudică pentru a prelua echipa. Exclusiv

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Marius Șumudică a vorbit despre oferta primită de la FC U Craiova 1948 și motivul pentru care a refuzat propunerile venite din play-out.

”Mititelu mi-a dat mesaj. Dacă îmi e frică, dacă mi-aș dori să lucrez, i-am scris că nu iau în calcul. Chiar dacă și de la Petrolul am avut o ofertă, din partea unui prieten bun, am refuzat.

Nu vreau să iau o echipă din mers. Eu am un staff cu care m-am consultat și am stabilit că până în toamnă să nu preluăm nimic. I-am dat un mesaj vocal, am apreciat că s-a gândit la mine.

Am mai primit oferte de la echipe din play-out. Le-am refuzat politicos, asta înseamnă că au un nume în fotbal”, a declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

31-03-2024
20:32

Marius Șumudică a confirmat exclusivitatea Fanatik: „M-au contactat și am refuzat”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Șumudică după ședința de 45 de minute pe care patronul a ținut-o în vestiar după FC U Craiova – Oțelul, scor 1-2, în a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. 

Omul cu banii din Bănie a vrut să-l aducă pe Marius Șumudică în locul lui Nicolo Napoli pentru a-și salva echipa de la retrogradare. Marius Șumudică a confirmat că a fost sunat de Adrian Mititelu și a venit cu detalii de la negocieri. 

Rămas liber de contract după despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică a refuzat propunerea oltenilor. „Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost.

Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro

Adrian Mititelu a ținut o ședință-maraton în vestiarul lui FC U Craiova după înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 1-2, în etapa a doua din play-out-ul SuperLigii. Oltenii au 8 meciuri consecutive fără victorie și pot pica pe loc direct retrogradabil, dacă Dinamo o învinge pe Petrolul Ploiești. Mititelu caută cu disperare soluții pentru salvarea de la retrogradare.

Adrian Mititelu l-a ofertat pe Marius Șumudică la FC U Craiova: “Absolut toate condițiile”. Decizie de urgență pentru salvarea de la retrogradare

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 că Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Șumudică după ședința de 45 de minute din vestiar după înfrângerea de pe teren propriu cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

Patronul „alb-albaștrilor” i-a pus contractul pe masă lui „Șumi” și a promis că-i va asigura toate condițiile pentru ca fostul antrenor de la Gaziantep să o salveze pe FC U Craiova de la retrogradare.

„Mititelu, imediat după ce a ieșit din vestiar, l-a sunat pe Marius Șumudică. I-a propus lui Șumi să preia imediat echipa. Nu știm în acest moment dacă s-a concretizat ceva.

ADVERTISEMENT

Mititelu l-a rugat pe Șumudică să vină și să-i salveze echipa, promițându-i că-i va oferi absolut toate condițiile. Aceasta este știre de ultimă oră. Adrian Mititelu l-a ofertat, punându-i pe masă un contract în alb, pe Marius Șumudică pentru a veni la FC U Craiova și a salva echipa de la retrogradare”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

Marius Șumudică a fost aproape să semneze cu FC U Craiova în vara anului trecut

Marius Șumudică a fost la un pas să devină antrenorul lui FC U Craiova în vara anului trecut. În cele din urmă, negocierile dintre cele două părți au căzut, iar fostul tehnician de la Rapid sau CFR Cluj nu a mai ajuns în Bănie.

ADVERTISEMENT

„Șumi” este liber de contract după despărțirea de Gaziantep, la începutul lunii martie. Adrian Mititelu alături de conducerea oltenilor caută soluții disperate pentru salvarea de la retrogradare. FC U Craiova a ajuns pe locul 8 în play-out, loc de baraj, la doar un punct distanță de primul loc retrogradabil.

„Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Şumudică pentru FANATIK, în vara anului trecut, când negocierile pentru a prelua banca lui FC U Craiova au picat.

ADVERTISEMENT