Fotbal intern

Lovitură de teatru! Ce au decis judecătorii în procesul palmaresului Universităţii Craiova!

Adrian Mititelu a dat bătălia finală a procesului pentru palmaresul Universităţii Craiova, după ce în cursul zilei de joi la Curtea de Apel Craiova s-a derulat ultimul termen al luptei acestuia cu Pavel Badea.
18.01.2018 | 10:38
Lovitura de teatru Ce au decis judecatorii in procesul palmaresului Universitatii Craiova

UPDATE. Adrian Mititelu aştepta în cursul serii de joi soluţia finală a procesului pentru palmaresul Universităţii Craiova. Dar chiar dacă judecătorii anunţaseră că au rămas în pronunţare, totuşi FANATIK.RO a aflat că  în cele din urmă s-a decis repunerea procesului pe rol. Astfel, pe data de 15 februarie a fost anuţat un nou termen a luptei dintre Mititelu şi Pavel Badea. Dar, între timp avocatul fostului fotbalist al Universităţii Craiova a făcut la Înalta Curte din Bucureşti o cerere pentru strămutarea procesului. Nu în ultimul rând în timpul acestui proces avocatul lui Pavel Badea a cerut şi recuzarea Completului de judecată de trei ori, iar la judecata pe fond Radu Marinescu chiar a şi înaintat cererea de reununţare la proces.


 FANATIK.RO a aflat că în cursul zilei de joi finanţatorul celor de la FC U Craiova a fost prezent la Curtea de Apel Craiova acolo unde a  avut loc ultimul teremen al procesului pentru palmaresul Universităţii Craiova. Clubul sportiv al lui Pavel Badea a fost reprezentat de avocatul Radu Marinescu.

Acesta a făcut apel la decizia luată iniţial în favoarea lui Mititelu, dar şi după ce avocatul Marinescu ceruse judecătorilor să se retragă în proces. Cererea respectivă le-a fost respinsă şi astfel palmaresul a rămas la FC Universitatea Craiova. Interesant este faptul că Clubul Sportiv al lui Pavel Badea solicită palmeresul Universităţii Craiova doar până în 1991.

În 91 Craiova a luat eventul, iar în 1993 Cupa României!

 Avocatul lui Pavel Badea, Radu Marinescu a solicitat şi acum în faţa judecătorilor că are mandat să ceară Instanţeri doar palmaresul Universităţii Craiova de până în 1991. Iar în vara lui 1991 oltenii sub comanda lui Sorin Cârţu au reuşit câştigarea eventului. Dar ultimul trofeu care a ajuns în Bănie a fost Cupa României.

Sub comanda directorului tehnic, Ion Oblemenco, dar şi a antrenorului principal, Marin Bondrea, alb-albaştrii au reuşit să câştige Cupa României, după ce au învins cu scoruld e 2-0 în finală Dacia Unirea Brăila. După ce s-a efectuat şi judecata pe fond, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să rămână în pronunţare. Dar, totuşi cel mai important amănunt al acestui proces s-a întâmplat la final. În jurul orei 12,20 avocatul Radu Marinescu, deşi judecătorii au anunţat că râmân în pronunţare, a făcut cerere de strămutare a dosarului.