Sport

Adrian Mititelu, mesaj în miez de noapte după Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Nu mai trageți în jucători!”

FC U Craiova a remizat în deplasare, scor 0-0 la Giurgiu, cu Dinamo în grupele Cupei României Betano. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a reacționat în miezul nopții.
19.10.2022 | 09:56
Adrian Mititelu mesaj in miez de noapte dupa Dinamo  FC U Craiova 00 Nu mai trageti in jucatori
Adrian Mititelu, mesaj în miez de noapte după remiza albă cu Dinamo București. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0 cu Dinamo București în prima etapă a grupelor Cupei României Betano. Astfel, oltenii au ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie. Totuși, patronul Adrian Mititelu le cere suporterilor să nu-i mai critice pe jucători.

Adrian Mititelu, mesaj în miez de noapte după remiza cu Dinamo: „Avem jucători de valoare. Cred în ei și în echipă”

Adrian Mititelu a răbufnit după meciul cu Chindia Târgoviște la adresa jucătorilor, pierdut de FC U Craiova cu 0-1. La finalul meciului, contractul dintre olteni și antrenorul Marius Croitoru a fost reziliat.

ADVERTISEMENT

Ajunși la 4 meciuri fără victorie, după remiza de la Giurgiu cu Dinamo, patronul Adrian Mititelu a făcut apel la calm și a cerut suporterilor să oprească jignirile la adresa fotbaliștilor. „Cred în continuare în echipă și în jucători. Avem jucători de valoare certă. Sunt ferm convins că timpul o să confirme cele spuse de mine.

Traversăm o perioadă nefastă ca urmare a unui cumul de factori. Voi explica publicului într-o zi, acum nu este momentul. Oricum, nu mai trageți în jucători! Ei au cea mai mică vină”, a spus Adrian Mititelu, printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, reacție clară la adresa suporterilor: „O mare parte dintre fani sunt fani de rezultat”

Patronul celor de la FC U Craiova a continuat să ia apărarea echipei pe care o finanțează. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a susținut că o parte dintre fanii olteni sunt fani de rezultat. „Observ cu tristețe, dar nu cu surprindere, etichetele ofensatoare puse de așa-ziși suporteri ai echipei.

Toți se pricep la fenomen, dau verdicte, cântă Prohodul și anunță Apocalipsa. Evident, toți facem greșeli. Nimeni nu este perfect. Dar cele mai multe dintre aceste greșeli se fac din cauza presiunii create de public”.

ADVERTISEMENT

În parte, se confirmă ipoteza că o mare parte dintre fani sunt fani de rezultat. Iar în momentul în care echipa dă de greu, o înjură și chiar o abandonează”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a anunțat obiectivele lui FC U Craiova: „Luăm Cupa României și mergem în play-off”

FC U Craiova a ajuns pe locul 13 în campionat, cu 15 puncte cu o etapă înainte de finalul turului sezonului reguar. La mijlocul lunii septembrie, după ce oltenii pierdeau cu FC Voluntari, scor 0-1, Adrian Mititelu anunța obiectivele clubului pentru acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta vom juca în play-off și vom câștiga Cupa României”, erau cuvintele patronului de la FC U Craiova. Oltenii au început cu stângul campania de calificare în sferturile de finală ale Cupei României Betano.

Pe stadionul de la Giurgiu, Dinamo și FC U Craiova și-au împărțit ocaziile, însă fără ca una dintre cele două să marcheze. „Continuăm jocurile foarte slabe, pierdem dueluri, pierdem mingi, facem greșeli din toate punctele de vedere. În condițiile asta, e normal să avem probleme cu toate echipele.

Nu e prima dată când intrăm prea relaxați, trebuie să discutăm cu toții, pentru că așa nu se mai poate. Jocul e rușinos de mai multe etape, mai ales că nu există reacție, pur și simplu nu se schimbă nimic. Ne interesează foarte mult. Cupa este un obiectiv pentru noi. Încă avem șanse, dar jocul este îngrijorător și trebuie să intrăm altfel în teren”, a mărturisit Vlad Achim, fotbalistul celor de la FC U Craiova, la finalul partidei cu Dinamo.

ADVERTISEMENT