Sport

Adrian Mititelu, mesaje amestecate după Sepsi – FC U Craiova 4-0: ”În seara asta nu am existat” / ”Nu se termină totul aici”

Adrian Mititelu s-a arătat dezamăgit de prestația formației sale în meciul Sepsi - FC U Craiova 4-0, însă este încrezător pentru viitor.
17.03.2023 | 00:41
Adrian Mititelu mesaje amestecate dupa Sepsi  FC U Craiova 40 In seara asta nu am existat  Nu se termina totul aici
Adrian Mititelu s-a arătat dezamăgit de prestația formației sale în meciul Sepsi - FC U Craiova 4-0, însă este încrezător pentru viitor. Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Oltenii au plecat cu sacul plin de la Sfântu Gheorghe, deși au venit extrem de încrezători mai ales că aveau de partea lor și șansa unui rezultat de egalitate, și astfel termină sezonul regulat pe locul 7 și vor juca în play-out.

Mesajele lui Adrian Mititelu după Sepsi – FC U Craiova 4-0

Deși a evitat să vorbească la cald după încheierea partidei Sepsi – FC U Craiova 4-0, rejucare din etapa a 23-a din SuperLiga, Adrian Mititelu a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a dat câteva mesaje clare.

ADVERTISEMENT

”O seară neagră, de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu!

Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde vor mulți să ajungem! Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajută pe viitor!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă asta seară nu am existat și SEPSI ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipa valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Mititelu, pe contul de Facebook.

Gurău a ”îngropat-o” pe FC U Craiova

Ionuț Gurău a cedat în fața presiunii și după ce a avut meciuri în care a apărat senzațional, acesta a ”îngropat-o” pe FC U Craiova în duelul decisiv cu Sepsi. Mai exact, în minutul 16, Mihai Bălașa a trimis un șut, care părea că se va duce pe lângă poartă, însă Gurău a respins mingea în propria poartă, iar covăsnenii și-au mărit avantajul, după un start perfect de meci.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a certat pe Ionuț Gurău după gafele făcute în prima repriză a duelului dintre Sepsi și FC U Craiova, ”achitându-l” doar la golul trei al covăsnenilor, unde șutul lui Adnan Aganovic a fost deviat în poartă, Gurău fiind păcălit de traiectoria luată de minge.

Adrian Mititelu a fost înjurat pe stadion cu doar câteva minute înaintea startului confruntării dintre Sepsi și FC U Craiova. De altfel, „corul” huiduielilor, înjurăturilor și fluierăturilor a început în momentul în care echipa oltenilor a fost anunțată la stație. Fanii de la tribuna a doua au fost cei mai vocali, în momentul în care numele fotbaliștilor oltenilor era pronunțat.

ADVERTISEMENT

Totuși, patronul lui FC U Craiova, a fost surprins la intrarea în stadion, pozându-se cu suporterii lui Sepsi, declarând că niciodată nu a avut nimic cu echipa din Sfântu Gheorghe, în ciuda a ceea ce cred anumite persoane.

ADVERTISEMENT