Sport

Adrian Mititelu, noi precizări de pe „frontul” de la Târgu Jiu: „Petrică a primit un croșeu de la Săpunaru!”. De teama cui și-a adus bodyguarzii la vestiare

Adrian Mititelu a făcut noi precizări despre scandalul izbucnit la finalul meciului dintre FC U Craiova și Rapid, scor 1-0.
13.09.2022 | 21:15
Adrian Mititelu noi precizari de pe frontul de la Targu Jiu Petrica a primit un croseu de la Sapunaru De teama cui sia adus bodyguarzii la vestiare
Adrian Mititelu, noi precizări despre scandalul izbucnit la finalul meciului FC U Craiova - Rapid. Sursă foto: fcuniversitatea.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor consideră că oficialii Rapidului au început să se comporte cu grandomanie, mai ales după venirea lui Dan Șucu lângă echipă.

Adrian Mititelu, noi precizări despre scandalul izbucnit la finalul meciului FC U Craiova – Rapid

Adrian Mititelu a făcut noi precizări despre scandalul de la finalul partidei dintre FC U Craiova și Rapid și a explicat de teama cui și-a adus bodyguarzii: „Nu pot să accept impostura și diversiunea. Cei de la Rapid au dat de bani, le merge bine, au un stadion foarte frumos, au patroni bogați, mai ales domnul Șucu, și încep să se comporte cu grandomanie.

ADVERTISEMENT

Cred că cine strigă mai tare are dreptate. Nu poți să justifici gestul lui Săpunaru, nedemn pentru un fotbalist cu CV-ul lui, că un copil a vrut să le fure steagul”.

„Păi, ce legătură avem noi cu furatul steagului? Noi ne-am purtat foarte frumos cu Rapid, mai ales că-i și bătusem cu 1-0. Ce treabă aveam eu să mă răzbun după ce câștigasem? Hai, că asta e bună”, a mai spus Adrian Mititelu într-un live organizat de Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

„Totul a început când a venit de pe teren Săpunaru”

„La vestiare era liniște. Totul a început când a venit de pe teren acest jucător Săpunaru țipa, urla. Practic, noi trebuia să ne închidem în vestiar, să facă ordine Săpunaru la noi acasă. Am crezut că vrea să bată vreun delegat, pe Săceanu, sau vreun fotbalist de-ai noștri. N-am știut că are o altercație cu acel suporter, Poștașu’.

Dacă știam că e o altercație cu un suporter care era la tribuna I nu mă băgam, știam că n-au cum să ajungă unul la altul, și-mi vedeam de treabă. 

ADVERTISEMENT

Impresia mea a fost că vrea să-l bată pe Săceanu și voiam să preîntâmpin un scandal. După mine a venit și acel băiat, Petrică, și așa s-a ajuns la acea încăierare. În momentul când Săpunaru l-a lovit pe Petrică, acesta a reacționat și s-a creat acel meleu. 

Petrică nu e bodyguard, a lucrat ca bodyguard, iar acum a venit cu mine ca amic. A primit un croșeu de la Săpunaru, dar i-a fost rușine să recunoască”,  a continuat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles de la Săceanu că rapidiștii i-au dat și la coaste. Dar nu ne-am mai plâns. Dacă veneau și cei 1.000 de fani din Peluza Sud ieșea măcel. Nu-i mai oprea nici cea mai mare brigadă de jandarmi.

Noi n-am făcut decât să ne apărăm demnitatea. Eram la noi acasă și Săpunaru făcea ce voia pe acolo. Nimeni niciodată nu poate să facă în Giulești ce a făcut el la noi acasă.

Noi am organizat foarte bine meciul și ne-am comportat ireproșabil. E o diversiune și o intoxicare din partea Rapidului. Vor să dea vina pe altcineva. Cu vrăjeală, cu interpretări fantasmagorice”, a mai spus patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT