Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu nu se teme de un blat la Sepsi – CFR Cluj: „Riști pușcăria! Nu e posibil așa ceva!”. Video Exclusiv

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a comentat declarațiile lui Marcel Pușcaș, care a vorbit de jocuri de culise la Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj.
06.03.2023 | 14:12
Adrian Mititelu nu se teme de un blat la Sepsi  CFR Cluj Risti puscaria Nu e posibil asa ceva Video Exclusiv
1 punct e distanța în clasament dintre FC U Craiova 1948 și Sepsi Sfântu Gheorghe. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a lansat scenariu șocant înainte de partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj. Adrian Mititelu a comentat acest subiect la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu, declarații despre eventuale jocuri de culise la Sepsi – CFR Cluj: „N-aș putea să fac așa ceva”

Adrian Mititelu a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI declarațiile lui Marcel Pușcaș, însă nu crede că acest scenariu este posibil: „Am văzut teoria conspirației semnalată de Marcel Pușcaș, președintele dumneavoastră. Se gândește că ce ar putea să facă CFR-ul să-i dea 1,5 puncte lui Sepsi și să câștige 6 în play-off, plus un aliat în loc de Craiova”, a deschis subiectul moderatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Patronul lui FC U Craiova 1948 are mari dubii că așa ceva se mai poate regiza fără să bată la ochi, cum se spune în popor: „Sincer eu nu cred că în anul 2023 se mai poate. Eu unul, dacă cineva mi-ar cere mie să fac așa ceva și eu datorită unor împrejurări care depășesc orice imaginație, n-aș putea să fac așa ceva”.

În opinia lui Adrian Mititelu, riscurile sunt uriașe pentru cei implicați: „Adică nu văd cum o echipă poate să facă un blat. Nu văd cum! Nu poți să faci așa ceva. Eu nu cred în lucrurile astea pentru că ele nu pot fi făcute.

ADVERTISEMENT

Nu ai asemenea părghii. Un patron nu poate să facă așa ceva în România! Dacă face așa ceva e în închisoare, iar libertatea e mai importantă ca orice”.

Adrian Mititelu își pune toată încrederea în Dan Petrescu: „Nu mai spun de el!”

Adrian Mititelu e sigur că CFR Cluj va câștiga împotriva lui Sepsi și mizează pe antrenorul campioanei: „Și cum? Să îi spui unui jucător să se dea la o parte? Nu mai spun de Dan Petrescu! Cum să se ducă el la jucătorii săi, să le spună: ‘Bă, lăsați-o mai moale, că nu știu ce…’. Sau în retur ce să zică Sepsi: ‘Bă, tre să le dăm meciul!’. Adică niște chestii imposibile. Nici dacă vrei, nu poți să faci așa ceva”.

ADVERTISEMENT

Mititelu admite însă că Sepsi poate câștiga în fața lui CFR Cluj, chiar dacă se află într-un moment dificil: „Nu știu dacă a pus presiune, sincer să fiu e opinia lui. Nu comentez. Sincer eu nu cred în acest scenariu. De mult nu se mai poate așa ceva. Încă o dată, Sepsi poate să îi bată și pe bune. Să nu ignorăm faptul că Sepsi rămâne o echipă foarte valoroasă, chiar dacă are o perioadă mai proastă.

În cazul în care CFR Cluj va câștiga pe terenul covăsnenilor, FC U Craiova 1948 se apropie la doar un punct de Sepsi Sfântu Gheorghe și speră până în ultima clipă la play-off. În etapa a 30-a sezonului regulat, oltenii vor juca în deplasare cu Hermannstadt, în timp ce Sepsi va merge la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE de luni până vineri pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT