Fotbal intern

FC U Craiova 1948 a fost afiliată oficial la AJF Dolj. “Echipa a fost înscrisă!”

31 august 2017 este ziua în care oficial FC Universitatea Craiova 1948 a revenit în fotbalul românesc după o pauză de 6 ani, deşi Adrian Mititelu a mai încercat să resusciteze această echipa...
01.08.2017 | 08:48
FC U Craiova 1948 a fost afiliata oficial la AJF Dolj Echipa a fost inscrisa

31 august 2017 este ziua în care oficial FC Universitatea Craiova 1948 a revenit în fotbalul românesc după o pauză de 6 ani, deşi Adrian Mititelu a mai încercat să resusciteze această echipa şi în sezonul competiţional 2013-2014, pentru o perioadă de patru luni. în Liga 2.

Suporterii lui FC U Craiova au trăit cu mari emoţii ziua de marţi. Motivul? Preşedintele executiv al clubului din Bănie, Marcel Iancu s-a prezentat la AJF Dolj acolo unde a depus oficial dosarul de înscriere pentru FC U în Liga 4. Ulterior membrii forului respectiv au intrat în sedinţă, iar pe seară Mititelu a dat vestea cea mare.

Am fost afiliaţi la AJF Dolj. Dosarul nostru a fost acceptat. Putem spune că de acum am revenit oficial în fotbal. Vrem să disputăm meciurile pe stadionul Extensiv, dar trebuie să aşteptăm răspunsul autorităţilor locale. Însă putem să jucăm sigur meciurile pe terenul sintetic de la baza de lângă aeroportul din Craiova, Dar vă repet că noi aşteptăm răspunsul pentru terenul de pe Extensiv, deoarece vrem ca suporterii echipei noastre să vină şi să vadă meciurile în cele mai bune condiţii”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO. Ulterior acesta a facut anunţul si pe pagina de facebook.

Capture

Adrian Mititelu: “Vom prezenta echipamentul”

În continuare, Adrian Mititelu ne-a declarat; “Vom face în cel mai scurt timp şi o conferinţă de presă unde vom prezenta echipamentul. O sa vedeti un echipament care din punctul meu de vedere este cel mai frumos. Însă o sa va convingeţi singuri. O să discutăm şi despre componenţa lotului, dar şi despre lucrurile importante. O să vorbim cu actele pe masă. Bataia de joc la adresa palmaresului şi continuităţii Universitatii Craiova trebuie să înceteze”