Sport

Adrian Mititelu, păcălit de Walter Zenga? „Nu a mai venit la întâlnire. Mi-a lăsat un gust amar!”

Adrian Mititelu a mers în Dubai pentru a negocia cu Walter Zenga, însă antrenorul italian nu s-a mai prezentat la întâlnirea programată cu patronul oltenilor.
03.11.2022 | 21:06
Adrian Mititelu pacalit de Walter Zenga Nu a mai venit la intalnire Mia lasat un gust amar
Adrian Mititelu a mers în Dubai pentru a negocia cu Walter Zenga pentru a o prelua pe FC U Craiova. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FC U Craiova este în căutare de antrenor după ce s-a despărțit de Marius Croitoru, ajuns între timp pe banca celor de la FC Argeș. Adrian Mititelu lăsase de înțeles că se află în tratative finale cu Walter Zenga, însă patronul oltenilor a susținut că a fost păcălit.

Adrian Mititelu a mers în Dubai pentru a negocia cu Walter Zenga

Adrian Mititelu se află alături de familie la Dubai, însă unul dintre motivele pentru care a mers în Emirate este de a negocia cu Walter Zenga.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a făcut un pas în spate chiar în momentul ziua în care urma să se vadă cu Adrian Mititelu, iar patronul oltenilor este convins că decizia lui Walter Zenga a venit pe fondul situației de la FCSB. Gigi Becali caută antrenor, iar tehnicianul ar fi interesat, după ce varianta Liviu Ciobotariu a picat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marți la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuința acestuia. Din nefericire, în ziua de marți, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită.

ADVERTISEMENT

Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge! Coincidență ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care Gigi Becali caută antrenor”, a declarat Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Adrian Mititelu: „Perspectiva de a antrena FCSB a fost mai atrăgătoare pentru Zenga”

Adrian Mititelu a continuat să dezvăluie discuțiile avute cu Walter Zenga. Patronul oltenilor exclude o posibilă colaborare cu antrenorul italian, după cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aștepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem. 

Era prea târziu pentru un om care pune preț pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuții cu el față în față. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, directorul general al lui FC U Craiova, încântat de o posibilă venire a lui Walter Zenga

Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, a fost cel care a dezvăluit că Adrian Mititelu are de gând să-l aducă pe Walter Zenga. Oficialul lui FC U Craiova se arăta încântat de o posibilă venire a antrenorului italian.

„Zenga e un nume, a confirmat în România și în anumite locuri afară, cunoaște campionatul României. Poate, fiind străin, se poate detașa de problemele curente ale fotbalului românesc și ale clubului.

Avem mai mulți străini decât români în lot, poate că un antrenor de acest tip i-ar ajuta mai mult. Nu se știe sigur dacă va veni, doar va fi o discuție”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT