Foto. Cum arată Mititelu la două luni după operaţie!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
14/03/2018, 15:24
Foto. Cum arată Mititelu la două luni după operaţie! GALERIE FOTO

Patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu a decis la începutul lunii ianuarie să efectueze o operaţie pentru micşorarea stomacului. Intervenţia a avut loc la Bucureşti, iar finanţatorul oltenilor a slăbit deja 20 de kilograme. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO. Înainte de operaţie acesta avea 115 kilograme, iar în ultimele de două luni a ţinut un regim drastic. Mititelu s-a ferit să iasă în public în ultima perioadă.

FANATIK.RO a aflat că Adrian Mititelu, după operaţia la stomac a avut câteva zile când a băut doar apă cu zahăr sau a mâncat doar un ou. Patronul lui FC U Craiova 1948 ne-a confirmat faptul că la începutul lunii ianuarie a suferit intervenţia respectivă.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

“Doresc să ajung la 80 de kilograme”

Mititelu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că încă intenţionează să slăbească. “M-am operat la începutul lunii ianuarie. Medicul mi-a spus că voi slăbi 35 de kilograme. Am ţinut un regim sever şi încă trebuie să mai slăbesc. Doresc să ajung la 80 de kilograme. Mă simt foarte bine chiar dacă am evitat să ies des în public în ultima perioadă”,  a spus Mititelu. 

Închide ×