Sport

Exclusiv. Jucătorii lui FC U Craiova, neplătiţi de 2 luni! Ce le-a transmis Adrian Mititelu la întâlnirea de taină avută în permisia de 3 zile

Adrian Mititelu a ieşit în permisie pentru trei zile şi s-a întâlnit cu staff-ul şi jucătorii celor de la FC U Craiova. Patronul oltenilor le-a promis că se vor rezolva problemele financiare.
15.03.2022 | 14:12
Exclusiv Jucatorii lui FC U Craiova neplatiti de 2 luni Ce lea transmis Adrian Mititelu la intalnirea de taina avuta in permisia de 3 zile
Adrian Mititelu alături de jucătorii de la FC U Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova trece printr-o perioadă bună din punct de vedere sportiv. Venirea lui Nicolo Napoli a revitalizat echipa, iar oltenii sunt în acest moment la mijlocul clasamentului în play-out, obiectivul fiind salvarea de la retrogradare.

Adrian Mititelu, permisie de trei zile! Le-a promis jucătorilor că va rezolva problemele financiare

Patronul Adrian Mititelu a avut o permisie de trei zile, informaţie anunţată de ProsportFANATIK a aflat că patronul a participat la antrenamentele echipei şi le-a transmis jucătorilor că problemele financiare se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, la FC U Craiova există două luni de întârzieri salariale, însă patronul Adrian Mititelu i-a liniştit pe jucători spunând că o să se rezolve cât mai curând şi o să fie cu plata la zi.

Marcel Puşcaş: “Mesajul transmis de dânsul a fost unul pozitiv pentru toată lumea”

Contactat de FANATIK și chestionat pe tema întârzierilor salariale, directorul general al celor de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş nu a dorit nici să confirme, nici să infirme, însă a precizat că Adrian Mititelu a fost în cantonament și le-a transmis un mesaj “pozitiv” jucătorilor:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că domnul Mititelu ne-a vizitat în cantonament. Mesajul transmis de dânsul a fost unul pozitiv pentru toată lumea. Ne bucurăm că a putut fi alături de noi pentru câteva zile”, a spus Puşcaş pentru FANATIK.

Mititelu, condamnat în 2020 la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală!

Adrian Mititelu ispăşeşte o pedeapsă de trei ani de închisoare, sentinţă dată pe data de 5 noiembrie 2020. Fapta pentru care a fost condamnat patronul FC U Craiova este evaziune fiscală la vânzarea lui Mihai Costea la FCSB.

ADVERTISEMENT

În lipsa patronului, de destinele echipei se ocupă fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr. FC U Craiova a început greu sezonul din Casa Pariurilor Liga 1, însă revenirea lui Nicolo Napoli a adus şi rezultate.

Patronul celor de la FC U Craiova a împlinit 54 de ani

În ultimele cinci meciuri, FC U Craiova a înregistrat o singură înfrângere, 1-2 cu Sepsi. Oltenii sunt pe locul 6 în play-out, cu 18 puncte şi joacă în etapa viitoare cu Gaz Metan. Succesul vor să îl dedice patronului care şi-a aniversat ziua de naştere pe 15 martie.

ADVERTISEMENT
  • 54 de ani are Adrian Mititelu
  • 1 an şi 8 luni mai are de stat Mititelu după gratii