Sport

Adrian Mititelu poate să joace pe noul stadion “Ion Oblemenco”! Cât îl costă pe finanţatorul de la FC U închirierea

26.02.2019 | 17:15
Adrian Mititelu poate sa joace pe noul stadion Ion Oblemenco Cat il costa pe finantatorul de la FC U inchirierea
ADVERTISEMENT

Consiliul Local Craiova va decide în ședința de joi aprobarea unei măsuri prin care CS U Craiova va fi obligată să plătească 45.000 de lei către autoritățile locale de fiecare dată când va găzdui un meci pe teren propriu în Liga 1 Betano sau în Cupa României.

Totodată, echipa patronată de Mihai Rotaru va trebui să achite și o sumă lunară pentru antrenamentele efectuate în baza de pregătire din Lunca Jiului. Până acum, ocupanta locului 3 s-a folosit în mod gratuit de aceste facilități. În situația în care va mai găzdui meciuri în cupele europene, CS U va trebui să achite  111.140 de lei către bugetul local.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu poate să joace pe noul stadion „Ion Oblemenco”

Mai mult, în noul act va fi stipulat un punct prin care și echipa lui Adrian Mititelu pare a avea șanse de a juca pe noua arenă „Ion Oblemenco”. Tot ce trebuie să facă este să achite aceeași taxă de 45.000 de lei, iar meciurile să nu fie programate în aceeași zi cu cele ale echipei din prima ligă.

Utilizarea în acelaşi mod a dotărilor şi componentelor din Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga 1 nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, precum şi funcţionarea pentru unele acţiuni de interes public, dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga 1”. – se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Local. 

ADVERTISEMENT

Fanii echipei din Liga a 3-a nu cred însă într-o asemenea variantă, iar unul dintre ei a explicat punctul de ce consideră că FC U Craiova nu are nicio șansă de a evolua pe această arenă. Postarea sa a fost distribuită de Adrian Mititelu.

„Primaria Craiova modifica punctul 18 din contractul de asociere cu CS U, încercând să devină și popă și hoț, stipulând ca nu exclude folosirea de alte entități a Complexului sportiv Craiova, însă “fără a afecta desfășurarea partidelor echipei CSU” si respectând procedura aprobată în HCL 533/2018 ,adică doar pentru meciuri de Liga 1, Cupa României după faza saisprezecimilor, UEFA Champions League, UEFA Europa League, meciuri ale echipei naționale. Astfel, cum FC U CRAIOVA 1948 nu poate desfășura momentan astfel de evenimente, este un fel de praf în ochi” – este postarea unui suporter al echipei FC U Craiova, distribuită de Adrian Mititelu pe contul său. 

ADVERTISEMENT
Tags: