Sport

Adrian Mititelu, prima reacție după ce s-a decis rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Parcă așteptam o sentință într-un dosar penal”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a oferit o primă reacție după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe.
09.03.2023 | 17:45
Adrian Mititelu prima reactie dupa ce sa decis rejucarea meciului Sepsi  FC U Craiova 1948 Parca asteptam o sentinta intrun dosar penal
Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce s-a decis rejucarea meciului Sepsi - FC U Craiova 1948. Sursă foto: Orange Sport.
ADVERTISEMENT

Decizia venită în cursul zilei de joi de la Comisia de Recurs a dat peste cap calculele pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off-ul SuperLigii. FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 6, cu un punct mai mult față de Sepsi, care a coborât pe poziția a 7-a. Adrian Mititelu, finanțatorul echipei din Bănie, a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut până la verdictul comisiilor FRF.

Adrian Mititelu, extrem de bucuros după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Parcă așteptam o sentință într-un dosar penal”

Adrian Mititelu s-a arătat extrem de bucuros de verdict, însă vrea ca echipa sa să demonstreze pe teren că merită calificarea în play-off. În ultima etapă, oltenii joacă la Sibiu cu Hermannstadt, iar cu o victorie și o mână de ajutor de la FCSB, care trebuie să o învingă pe Sepsi, echipa antrenată de Nicolo Napoli se va califica în play-off.

ADVERTISEMENT

„Am primit vestea foarte bucuros, cu emoțiile de rigoare, parcă așteptam o sentință într-un dosar penal, am sperat că va fi o zi bună și s-a dat o decizie corectă, le mulțumesc membrilor Comisiei de Apel, au dat dovadă bună de altruism, luciditate și rațiune, au stins un focar de scandal.

Acum ambele echipe au șanse egale, Sepsi rămâne o echipă puternică și valoroasă, cel mai bun să meargă în play-off. Nu vrem să intrăm oricum în play-off, vrem să intrăm dacă merităm.

ADVERTISEMENT

Sunt două meciuri importante pentru noi, sunt șanse foarte mari ca meciul de acolo să decidă cine intră în play-off. Suntem conștienți că vom avea un meci foarte greu la Sf. Gheorghe, mergem să ne luptăm și să câștigăm dreptul de a intra în play-off pe teren”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Reacția lui Adrian Mititelu după verdictul dat în cazul Sepsi – FC U Craiova 1948: „Decizia stabilește o dreptate, nu înseamnă că ne bagă în play-off”

Adrian Mititelu a precizat că decizia venită din partea Comisiilor FRF este cea corectă și, totodată, a mărturisit că jocul pe care FC U Craiova 1948 l-a practicat în acest an o face să-și merite locul în play-off.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte stresat și îngândurat, simțeam că echipa noastră e pe val, că putem oferi un fotbal bun în această primăvară și cred că, sincer, după valoarea lotului și a jocului, echipa merită să fie în play-off. Nu e suficient, decizia stabilește o dreptate, nu înseamnă că ne bagă și în play-off. 

Trebuie să demonstrăm și pe teren și să merităm asta. Să știe și arbitrii că nu se poate opri un meci decât în momentul în care nu se poate disputa, când există un caz în care un jucător sau jucători nu mai pot continua din cauza unor chestiuni”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu nu a ezitat să-l „înțepe” pe Laszlo Dioszegi: „Când cade nocturna nu poți juca pentru că nu vezi”

Nu e ca ce spunea domnul Dioszegi de la Sepsi că e ca atunci când cade nocturna, dar nu e, atunci când cade nocturna nu poți juca pentru că nu vezi, dar când jucătorii nu sunt afectați sau meciul se poate desfășura, de ce să îl întrerupi?

Cred că și cei de la Sepsi vor fi bucuroși de situație, nici ei nu voiau să fie într-o situație de Flacăra Moreni și Viitorul Scornicești”, a încheiat Adrian Mititelu. Patronul oltenilor a dezvăluit printr-o postare pe contul personal de Facebook că partida de la Sf. Gheorghe se va rejuca joi, 16 martie.

ADVERTISEMENT