Sport

Adrian Mititelu, promisiune pentru fanii FCU Craiova: “Luăm Cupa României și mergem în play-off”. Ce spune despre demiterea lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu a vorbit despre demiterea antrenorului Marius Coitoru și a transmis un mesaj fanilor lui FC U Craiova 1948.
19.09.2022 | 10:06
Adrian Mititelu promisiune pentru fanii FCU Craiova Luam Cupa Romaniei si mergem in playoff Ce spune despre demiterea lui Marius Croitoru
8 e locul ocupat în clasament de FC U Craiova 1948 după 11 etape. Sursă foto: Facebook @FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

Echipa lui Marius Croitoru se află pe locul 8 în SuperLiga cu 14 puncte, în condițiile în care a rămas fără cel mai bun jucător, Andrea Compagno.

Adrian Mititelu îl reconfirmă pe Marius Croitoru: „Încetați cu dezinformările!”

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, prin care îi asigură pe suporteri că Marius Croitoru nu va fi dat afară de la echipă.

ADVERTISEMENT


„Încetați cu dezinformările. Nu dă nimeni afară pe nimeni. Prioritatea noastră este meciul din Cupă cu Ripensia și cel din campionat cu Mioveni”, a spus clar Adrian Mititelu.

Mititelu a transmis un mesaj suporterilor și i-a asigurat că echipa va lupta pentru un trofeu în acest an: „Anul acesta vom juca în play-off și vom câștiga Cupa României”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru: „Să știți că și răbdarea asta la Craiova e foarte greu de menținut”

Patronul lui FC U Craiova 1948 a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea cu 1-0 împotriva lui FC Voluntari„Sunt foarte nefericit, trist și supărat. Nu ne mai ajută cu nimic supărarea, trebuie să mergem înainte. Avem un obiectiv de îndeplinit, trebuie să ajungem acolo, dar dezamăgirea e mare”.

Adrian Mititelu îl avertizează însă pe Croitoru, care nu va mai continua în Bănie dacă nu va califica echipa în play-off-ul SuperLiga:

ADVERTISEMENT

„Eu, deocamdată, sunt alături de Marius Croitoru și îi acord răbdare, dar să știți că și răbdarea asta la Craiova e foarte greu de menținut, pentru că frustrarea e uriașă și nu cred că am putea să acceptăm ușor ratarea calificării în primele șase echipe din campionat”.

Ce a spus Marius Croitoru după eșecul cu FC Voluntari: „Performanța nu se face cu grătare și cu 5 contra 2”

Marius Croitoru nu își reproșează nimic după înfrângerea cu 0-1 în fața lui FC Voluntari: „Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care ai 4-5 ocazii mari și pierzi 1-0. Puterea antrenorului e până în ultimii 16 metri, de-acolo depinde doar de ei”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FC U Craiova 1948 s-a arătat exasperat de ratările jucătorilor săi și le transmite un mesaj: „Asta este, mergem mai departe. E dureros, te simți neputincios, stai să te întrebi ce ți-a lipsit în afară de gol. Stai să te întrebi cum poți să antrenezi un jucător să dea gol. Cea mai mare problemă a unui antrenor e golul”.

Performanța se construiește, ei nu trebuie să uită asta, performanța nu se face cu grătare, cu 5 contra 2 și cu lasă-mă să te las, alea merg un an. Fotbalul e o junglă, trebuie să te bați mereu pentru fiecare punct”.

ADVERTISEMENT