Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, răspuns tranșant la întrebarea „Cine e Steaua: CSA sau FCSB?”: „Numai un idiot ar putea spunea altceva”. Video exclusiv

FCSB este Steaua! Este părerea tranșantă a lui Adrian Mititelu, exprimată în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
05.12.2022 | 13:55
Adrian Mititelu raspuns transant la intrebarea Cine e Steaua CSA sau FCSB Numai un idiot ar putea spunea altceva Video exclusiv
Adrian Mititelu, răspuns tranșant la întrebarea „Cine e Steaua: CSA sau FCSB?”: „Numai un idiot ar putea spunea altceva”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai noi emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a jubilat după ce FC U Craiova 1948 a învins-o pe Universitatea Craiova și a explicat cum s-a întâmplat acest lucru. Patronul oaspeților, aflat în plin conflict de identitate cu echipa lui Rotaru, a vorbit și despre ceea ce se întâmplă între FCSB și CSA Steaua.

FCSB este Steaua! Răspunsul tranșant al lui Adrian Mititelu

Patronul lui FC U Craiova 1948 nu are niciun dubiu și este convins că FCSB este continuatoarea Stelei București: „Fostele glorii, care au câștigat Cupa Campionilor, nu ați văzut că în mare parte că vorbesc de CSA Steaua. Sau că FCSB nu ar fi Steaua. Vă dați seama ce absurditate. Faptul că au o problemă cu Gigi Becali, nu mai e FCSB. Deci e în funcție de relația lor cu patronul sau dacă patronul e mai bun, mai prost, sau tâmpit, e sau nu e.

ADVERTISEMENT

Asta e gândirea românească, sunt remiscențele comuniste, populismul. În alte țări europene nu se întâmplă asta. Privatizarea cluburilor de fotbal a fost o cale normală. S-a revenit la organizarea de până la venirea regimului comunist în România.

Practic s-a revenit la normalitate cu organizarea cluburilor pe societăți comerciale sau asociații non-profit. Nu pot fi cluburi departamentale într-o țară democrată, numai în regimurile comuniste, totalitare sunt asemenea organizări. Și sunt foarte greu admise de forurile europene sau mondiale. S-au dus într-o direcție extrem de periculoasă și de factură de tip comunisto-fascistă.

ADVERTISEMENT

Nu poți să blamezi o organizare a unui club doar pentru că nu îți place un om. S-au distrus două branduri în România pentru că unora nu le-a plăcut de două persoane”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Numai un idiot ar putea să spună altceva”

(n.r. – dvoastră credeți că FCSB este Steaua?) „Păi numai un idiot ar putea să spună altceva, credeți-mă. Sau un om de rea credință. Poate e unul idiot. Nu își dă seama, spune prostii, nu realizează, nu are noțiunea, nu are termenii sau să fii de rea credință. Cum să nu fie Steaua?

ADVERTISEMENT

A, nu se mai numește Steaua. Dar e fosta echipă Steaua. Este fosta echipă CCA. Cum să nu fie? E o continuitate, a urmat niște căi, niște norme, despre ce vorbim.

Faptul că nu le-a mai plăcut lor de Gigi Becali, hai, bă, să inventăm. Și ce au făcut cu asta? Eu mi-aș dori ca CSA să intre în Liga 1, să vedem ce o să facă. Dacă nu pompezi milioane și milioane nu ai nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Și acum poți să pompezi și milioane că s-ar putea să le pompezi degeaba. Din punct de vedere financiar fotbalul românesc are foarte puține șanse ca în următorii 4-5 ani să se dezvolte din cauza situației globale”, a conchis patronul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT