Sport

Adrian Mititelu, reacție virulentă la adresa fanilor FC U Craiova, după ce l-a cedat pe Andrea Compagno la FCSB. ”Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Transferul lui Andrea Compagno la FCSB a reaprins conflictul mocnit dintre fanii FC U Craiova și patronul Adrian Mititelu.
31.08.2022 | 09:11
Adrian Mititelu reactie virulenta la adresa fanilor FC U Craiova dupa ce la cedat pe Andrea Compagno la FCSB Sunteti orbi surzi nu intelegeti nimic
Adrian Mititelu s-a săturat să fie înjurat de fani și a avut o reacție virulentă la adresa acestora. Sursa foto: As.ro
ADVERTISEMENT

Transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova la FCSB s-a realizat după negocieri extrem de dure, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Fanii alb-albaștrilor nu au digerat mutarea.

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru fani: ”Nu vă datorez nimic”

Adrian Mititelu a visat dintotdeauna să construiască la Craiova o echipă capabilă să se bată de la egal la egal cu marile formații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Fotbalul i-a adus notorietate, dar și multe probleme. Adulat de fani, Adrian Mititelu s-a trezit singur împotriva tuturor în momentul în care a fost condamnat la închisoare.

Suporterii care au rămas alături de el și echipa lui nu au uitat de rivalitatea istorică cu echipele din București, iar transferul lui Andrea Compagno la FCSB nu le-a picat deloc bine. Primul luat în colimatorul reproșurilor a fost chiar Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

”Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi. Faceți calculul și o să vedeți!

De la reînființare și până în prezent au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

ADVERTISEMENT

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a reacționat Adrian Mititelu.

Andrea Compagno, primul transfer important de la revenirea oltenilor în SuperLigă

În ciuda cuvintelor grele care i-au fost adresate, Adrian Mititelu știe că a făcut o afacere mai mult decât profitabilă prin transferul lui Adrea Compagno la FCSB.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suma de 1,5 milioane de euro pe care Gigi Becali s-a obligat să o achite în schimbul atacantului italian, clubul finanțat de Mititelu a păstrat și o cotă de 10 % din drepturile federative ale fotbalistului.

Asta înseamnă că orice transfer ulterior, pe bani, va aduce noi venituri echipei oltene. Andrea Compagno a ajuns la FC U Craiova, gratis, în vara anului 2020 după două sezoane petrecute în campionatul din San Marino.

ADVERTISEMENT