Sport

Adrian Mititelu redeschide „Ion Oblemenco” pentru fanii FC U Craiova. Ce spune despre retragerea echipei de pe teren la meciul cu Rapid

Adrian Mititelu va redeschide „Ion Oblemenco” pentru fanii FC U Craiova, însă a anunțat în ce condiții primește suporterii pe stadion.
07.02.2023 | 20:23
Adrian Mititelu redeschide Ion Oblemenco pentru fanii FC U Craiova Ce spune despre retragerea echipei de pe teren la meciul cu Rapid
Adrian Mititelu vrea rejucarea meciului Sepsi - FC U Craiova 1948. Sursă foto: digisport.ro.
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a revenit asupra deciziei pe care o anunțase la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a spus că a judecat la rece, venind cu cea mai bună soluție și că nu va mai scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat de fani.

Adrian Mititelu redeschide „Ion Oblemenco” pentru fanii FC U Craiova

Adrian Mititelu a anunțat că va redeschide „Ion Oblemenco” pentru suporteri, dar a precizat și sub ce formă fanii echipei vor avea acces pe stadion:

ADVERTISEMENT

„La următorul meci, când vom avea voie să jucăm cu suporterii acasă, vom da drumul fanilor, dar vor fi mai multe obligații la intrarea pe stadion, vom fi puțin mai organizați și vom impune ca cei care înjură sau fac scandal să fie evacuați de jandarmerie. Trebuie să impunem etapizat, nu putem tăia în carne vie din prima. 

Echipa noastră e foarte bună, a fost ghinion, meritam să fim peste în campionat, dar dintr-o serie de ghinioane s-a întâmplat să fim mai jos în clasament”.

ADVERTISEMENT

„Fiica mea și soția mea au plecat din Craiova din cauza a 7-8 oameni care au confiscat galeria. Au fost multe momente care nu s-au povestit.

Eu sunt convins că acești conducători ai grupului de la Sfântu Gheorghe au știut despre ce se poate întâmpla, știau că pot să îmi creeze prejudicii după astfel de manifestări”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: „Mă bucur că intră galeria, chiar dacă mă vor înjura!”

Adrian Mititelu laudă conducerea Rapidului pentru responsabilitatea pe care și-au asumat-o lăsându-i pe suporterii olteni să vină la meci, deși FC U Craiova a anunțat că nu va organiza deplasarea fanilor:

„Am făcut această afirmație sub influența unor informații auzite. Oltean fiind, m-am inflamat, dar afirmația a fost făcută la cald.

ADVERTISEMENT

Cât timp cei de la Rapid și-au asumat responsabilitatea, și îi felicit pentru bărbăția de care au dat dovadă, mi se pare că nu mai avem nicio treabă și că ei își iau toate măsurile.

Mă bucur că intră și galeria acolo, chiar dacă o bună parte din timp vor avea mesaje pentru mine. Dorința mea a fost să nu mă trezesc cu o altă suspendare și alte probleme.

Avem peste 600.000 de lei de plătit către FRF, amenzi venite ca urmare a problemelor făcute de suporteri. Mâine e termen, probabil nu se va da un verdict, dar așteptăm să fie cât mai repede, pentru că vom merge la TAS, acolo unde avem multe spețe de partea noastră. În proporție de 99% decizia va fi de partea noastră.

Eu vreau să găsim o soluție să rejucăm meciul. Federația a reușit să atragă atenția asupra unui fenomen, au început greșit. Consider că trebuia să se termine campionatul și să ne cheme la un consiliu. A fost intenționată pedeapsa și cum a mers Chivulete acolo.

Clubul, în lipsa prefectului sau a procurorului, dispoziția rămâne la discreția administratorului clubului. Evacuarea ar fi fost o decizie mai ușoară decât ce s-a luat. S-au sărit treptele. Vă spun, regulamentul are prevederi ambigue, care contravin convenției europene.

Noi nu am vorbit cu Rapid, am comunicat că nu organizăm deplasarea suporterilor. Dânșii au luat o decizie că și-au luat această responsabilitate, eu salut gestul lor și noi nu mai avem nicio culpă indiferent ce se întâmplă”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit...
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume