Sport

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0: „Kovacs ne-a ciuruit! E crimă organizată în fotbalul românesc”

Adrian Mititelu a fost dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs, după barajul pierdut de FC U Craiova în deplasarea cu CFR Cluj, scor 0-1.
01.06.2023 | 23:39
Adrian Mititelu sa dezlantuit dupa CFR Cluj  FC U Craiova 10 Kovacs nea ciuruit E crima organizata in fotbalul romanesc
Adrian Mititelu s-a dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs după CFR Cluj - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor l-a făcut praf pe arbitru, despre care a spus că a favorizat-o clar pe CFR Cluj, fiind sigur că acesta l-a eliminat intenționat pe Juan Bauza, după un simplu fault de joc al mijlocașului argentinian.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs după CFR Cluj – FC U Craiova

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs după înfrângerea suferită de FC U Craiova în barajul de cupe europene cu CFR Cluj: Ne-au ciuruit! De la desemnare mi-am dat seama ce se va întâmpla. Acest domn Popa e omul lui Bodescu și am dovezi clare.

ADVERTISEMENT

Țin dovezile pentru mine momentan. De Kovacs știe toată lumea că e arbitrul de casă a CFR-ului. Trebuia CFR să joace cu orice preț în cupele europene. Mai bine nu se mai făcea acest regulament.

De ce ne mai pui pe drumuri, să ne facem speranțe? Și eu ca domnul Varga cheltui mulți bani și vreau șanse egale, ori șansele nu sunt deloc egale. Nu mă duc încă la DNA cu dovezile legăturii dintre Popa și Gabi Bodescu”.

ADVERTISEMENT

„Am mai fost o dată la DNA cu o problemă, când trebuia să fac flagrantul nu mai era nimeni pe-acolo, ba m-au mai băgat și pe mine în pușcărie. 

E crimă organizată în fotbalul românesc! E demult! Dacă am avut curajul să fac plângeri m-am trezit dezafiliat, mi-am făcut altă echipă, m-au băgat la pușcărie și tot am revenit! Dar acum mai stau, mai bine tac din gură și îmi văd de treabă”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„A fost vânătoare!”

„A fost vânătoare! N-a fost eliminare, a fost măcel, au fost și lucruri mărunte, care au contat mult. Dacă era după mine scoteam echipa de la galbenul lui Bauza.

Nu am decis eu să iasă jucătorii de pe teren, dacă era după mine, plecam după eliminarea lui Bauza, acum eram pe la Sibiu. Trebuia să plecăm, să nu mai stea oamenii cu emoții”, a continuat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Eu asta simt, niciodată echipa nu s-a plâns, am văzut un arbitraj care ne-a tocat mărunt și care a făcut numai nenorociri. Sistemul e prea puternic!

Nu înțelegeți, Federația e o chestiune de formă, acolo e un sistem foarte bine ancorat, sunt interese mari acolo, cu drepturile TV, cu tot, ce pot să fac eu?

O să fiu chemat la comisii, o să mi se pună din nou pumnul în gură. Bodescu e cel mai mare rău din Federație, el conduce Federația. Nu pot să spun mai multe că arunc niște gloanțe de pomană”, a mai spus patronul lui FC U Craiova.

„Noi nu suntem afiliați la niciun partid!”

„Nu mai comentez de CFR, nu sunt afiliat la niciun partid. Noi cu FCSB-ul ce mai suntem așa, dar FCSB-ul are mult mai mulți suporteri. E foarte greu să câștigi împotriva acestor echipe.

Toți știm ce se întâmplă, nu mai comentez, mai bine nu mai era acest baraj și cu asta basta! Nu mă refer la PSD, că domnul Ciolacu nu cred că susține CFR-ul, e vorba de grupuri și grupuri”, a continuat patronul oltenilor.

„A fost și noul antrenor la meci cu mine! E un băiat bun, simpatic, vorbește frumos! Am fost destul de explicit, dar vorbim despre noul antrenor de săptămâna viitoare. Acum am pierdut nedrept meciul ăsta și sunt supărat”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT