Sport

Adrian Mititelu sare la gâtul lui Victor Angelescu: „Îi e frică de Săpunaru! Văd că s-a și umflat în pene”

Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Victor Angelescu după scandalul creat la partida dintre FC U Craiova și Rapid, scor 1-0.
22.09.2022 | 20:00
Adrian Mititelu sare la gatul lui Victor Angelescu Ii e frica de Sapunaru Vad ca sa si umflat in pene
Adrian Mititelu sare la gâtul lui Victor Angelescu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a mai spus că Rapid joacă murdat și face un adevărat scandal mediatic în care să se victimizeze, deși Cristi Săpunaru este vinovatul pentru situația creată.

Adrian Mititelu sare la gâtul lui Victor Angelescu

Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Victor Angelescu, despre care a spus că se teme de Cristi Săpunaru, motiv pentru care nu a vrut să spună că fundașul Rapidului este vinovat pentru scandalul de la finalul meciului din Bănie:

ADVERTISEMENT

„Am auzit acum ce a spus și mi s-a urcat puțin sângele la cap. Văd că s-a și împăunat după ce a venit domnul Șucu la Rapid și după evoluția bună a echipei. Pun și pe seama tinereții sale, pentru că el e la vârsta la care intram eu în fotbal.

Am fost și eu curios să văd ce s-a întâmplat. A fost un membru al galeriei, care s-a asociat cu un jurnalist și a făcut rost de o astfel de vestă, a fost o acțiune independentă”.

ADVERTISEMENT

„Din câte am înțeles eu, a fost delegatul unei publicații din Craiova. Să ne amintim ce s-a întâmplat la ultimul meci pe Giulești, să se gândească bine domnul Angelescu ce s-a întâmplat la ultimul meci al nostru în Giulești.

Comportamentul nu și l-au schimbat și nu și-l vor schimba nici cu un nou stadion. Totul a pornit de la domnul Săpunaru. Ei erau oaspeți și ar fi vrut să ne comportăm ca și cum ar fi fost pe Giulești.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, am dat mâna cu toții, cu rapidiști, cu toții. Am simțit ceva. Eu nici nu înțelegeam ce a vrut Săpunaru”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

„Angelescu nu are bărbăția să recunoască greșeala lui Săpunaru!”

„Eu nu știam că el se înjurase cu un suporter, habar n-aveam. Nu a fost nimic premediat, din contră, eu am vrut să aplanez orice conflict.

ADVERTISEMENT

Au fost breșe de organizare… dar de câte ori se întâmplă ca un fotbalist să facă așa ceva. El tot a vrut să bată pe cineva, nu e provocare din partea lui?

Mă tem de sancțiuni, pentru că la modul conspiraționist cum a acționat Rapidul… au prieteni în presă, chiar și la dumneavoastră, au și oameni juridici, Rapid joacă murdar acum”, a continuat Adrian Mititelu.

„Domnul Angelescu nici nu are bărbăția să recunoască că Săpunaru a greșit. Așa frică îi e de Săpunaru.

Eu îmi doresc ca Săpunaru să nu primească nicio suspendare, nu vreau răul lui și nici al Rapidului.

Nu e nici vina noastră pentru ce s-a întâmplat așa ceva, nu e o premeditare. Dar fitilul și focul au fost aprinse de către Săpunaru”, a mai spus patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT