Sport

Adrian Mititelu și-a ieșit din minți în direct la TV! Acuze grave la adresa lui Mihai Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost executat!”

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a avut o reacție necontralată în direct la tv, în care l-a atacat în termeni duri pe Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea Craiova
03.08.2022 | 13:20
Adrian Mititelu sia iesit din minti in direct la TV Acuze grave la adresa lui Mihai Rotaru El ma bagat in puscarie am fost executat
Adrian Mititelu a izbucnit în direct la tv, acuzându-l pe Mihai Rotaru că l-a băgat în pușcărie. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu câteva zile înainte de derby-ul local dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a avut o ieșire foarte dură în direct la tv la adresa lui Mihai Rotaru, încingând și mai mult spiritele înaintea meciului de duminică.

Adrian Mititelu, acuze grave la adresa lui Mihai Rotaru: „Patronul cui e acest individ?”

Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Ora exactă în sport”, moderată de Mihai Mironică la Pro Arena, Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a avut un monolog furibund, cu acuze foarte grave, la adresa lui Mihai Rotaru, „dușmanul” de la rivala locală Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate – valori precum dreptul la muncă – lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru de unde a primit acest drept de a conduce Universitatea Craiova? I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»… El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!

ADVERTISEMENT

Complice, Federația Română a modificat legea. Au schimbat regulamentul de organizare si au spus că poate să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Țineți minte, Universitatea e doar un nume de scenă, ei, de fapt, nu sunt Universitatea Craiova! Dar nu-i mai spuneți lui Rotaru patronul Universității Craiova! E fără tăgadă faptul că Rotaru conduce acea echipă, dar el nu e patron! E cel mai mare demagog! Nu-l jignesc, spun doar că e un beneficiar”, s-a dezlănțuit Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu: „Mihai Rotaru m-a băgat în pușcărie!”

Din ce în ce mai furios și greu de stăpânit, Adrian Mititelu a continuat seria acuzelor grave, susținând că Rotaru ar fi orchestrat chiar arestarea sa.

ADVERTISEMENT

„În 2013, după ce ni s-au făcut cele mai grave și neîntâlnite cazuri de abuz din fotbal, am fost dat afară de pe «Ion Oblemenco». Mișelește, cu japca! Am fost dați afară, fără să se țină cont de munca mea și de investiția mea. Eu jucam pe la Severin, iar pe munca mea, Rotaru își sponsoriza noul club! Și-a construit bază în Valea Jiului din banii craiovenilor! Asta a făcut individul Rotaru Mihai! 

CSU este cea mai ajutată echipă, iar mie mi s-a furat un club cu japca. Este o echipă politică. Rotaru a devenit bogătaș, cu aere de mare patron. Întrebați-l ce escrocherii a făcut, ăsta e adevărul! Rotaru dă mesaje, vine cu diversiuni, dar adevărul va ieși la iveală cândva. Toți știu, în inima lor, că echipa mea e cea adevărată. Șapte ani de zile, Rotaru m-a blocat!

ADVERTISEMENT

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri”, a adăugat plin de furie Adrian Mititelu.

„Rotaru pozează într-un afacerist, eu sunt ceea ce sunt”, susține Adrian Mititelu

În continuare, Adrian Mititelu susține că pentru Mihai Rotaru contează doar banii, fiind convins că dacă ar exista o ofertă concretă pentru Andrei Ivan l-ar vinde imediat, fără nicio remușcare.

„Pentru el, contează doar banii, de asta a spus că meciul cu Zorya e cel mai important al sezonului.  De asta vrea să ajungă în grupele Conference League, să ia 3-4 milioane de euro. Dar dacă Rotaru pleacă mâine de la Craiova, lasă el ceva în urmă? Văd că îl tot lăudați și mă luați pe mine în derâdere. Sunt singurul care a făcut modernizări pe «Ion Oblemenco»!. 

Dacă primește un milion de euro pe Andrei Ivan, îl dă imediat. El pozează în lux, parfumuri, haine de lux, dar l-ar da în secunda doi pe Andrei Ivan, ce dracu’?! Eu nu pozez în altceva. Sunt ceea ce sunt, dar Rotaru pozează într-un afacerist. Singurul afacerist e Dan Șucu de la Rapid, restul sunt pe domeniul imobiliar”, a continuat patronul FC U Craiova.

De tirul lui Mititelu nu a scăpat nici Gigi Becali, supărarea venind de la faprul că FC U Craiova nu este luată în seamă în lupta pentru titlu: „Domne, și Becali și Rotaru, amândoi și-au luat bani de la ANRP, zeci de milioane. Acums se dau ei mari, au stabilit ei primele trei echipe: «Noi, CFR și cu ăia». De ce să fie doar trei echipe? Că v-ați luat voi 70 de milioane de euro de la ANRP și vă umflați în pene, mari patroni, că plătiți voi în stânga și în dreapta. Voi vorbiți de echilibru? Ia să o luăm de la zero, unde mai sunteți voi? Luați banii din tot felul de șmecherii și îi investiți în fotbal. Nu e corect ce se întâmplă”, a încheiat acesta.

ADVERTISEMENT