News

Adrian Mititelu, șocat de moartea lui Ilie Balaci! Ce vis nu i se va mai împlini niciodată!

Autor: Andrei Trifan | 21.10.2018 | 14:31
Adrian Mititelu, șocat de moartea lui Ilie Balaci! Ce vis nu i se va mai împlini niciodată!
Adrian Mititelu, mesaj după moartea lui Ilie Balaci. Ce vis nu i se va mai împlini niciodată

Adrian Mititelu este distrus după ce a aflat de moartea lui Ilie Balaci (62 de ani). Patronul celor de la FC Universitatea Craiova 1948 nu poate efectiv vorbi despre dispariția uriașului fotbalist oltean.

FANATIK.RO a aflat visul pe care Mititelu îl avea pentru echipa lui și care, odată cu dispariția lui Balaci, devine imposibil de realizat.

Moartea lui Ilie Balaci l-a traumatizat pe Adrian Mititelu! “Nu pot să cred!”

Relațiile dintre patronul Craiovei din liga a 3-a și “Minunea Blondă” nu au fost cele mai cordiale în ultimii ani. Cei doi și-au spus acum ceva timp cuvinte grele, iar împăcarea definitivă dintre ei nu s-a produs niciodată. Cu toate acestea, din informațiile FANATIK.RO, Adrian Mititelu a încercat să îl atragă pe Ilie Balaci în proiectul echipei sale. Mititelu visa să aibă o echipă de conducere formată din Balaci și Aurică Țicleanu.

Balaci nu a putut fi convins nici de insistențele celor mai mari suporteri ai Craiovei să revină acum la echipă, astfel că nici Țicleanu nu a dorit să se întoarcă. De la ultimul a venit propunerea numită Marcel Pușcaș pentru Adrian Mititelu.

Patronul FC Universitatea Craiova 1948 plânge acum moartea marelui Balaci, așa cum o fac Emil Săndoi, Gică Popescu și colegii din generația de vis a Olteniei. Mititelu a postat un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare: “Incredibil! Nu pot să cred”, însoțit de știrea conform căreia Ilie Balaci a murit.

Și pagina oficială a formației din eșalonul al treilea a ținut să își ia rămas bun de la uriașul fotbalist, printr-o postare pe aceeași rețea de socializare: „FC Universitatea Craiova REGRETA PROFUND trecerea în neființă a lui ILIE BALACI, un uriaș sportiv al acestui club.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! ETERNA RECUNOSTINTA!”, este mesajul echipei din Bănie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!