Fotbal intern

Adrian Mititelu susține că apropiații lui Mihai Rotaru l-ar fi amenințat cu moartea: “Mi s-a transmis că intră o mașină în mine sau că mă lichidează”

10.10.2019 | 19:01
Adrian Mititelu sustine ca apropiatii lui Mihai Rotaru lar fi amenintat cu moartea Mi sa transmis ca intra o masina in mine sau ca ma lichideaza
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, patronul formației de Liga 3 FC U Craiova, a lansat atacuri extrem de grave la adresa rivalului său din fotbalul oltean, Mihai Rotaru, șeful Universității Craiova, echipa care evoluează în Casa Pariurilor Liga 1.

Mititelu susține că oamenii lui Rotaru l-ar fi amenințat cu moartea: “Mi s-a transmis că intră o mașină în mine sau că mă lichidează”

Adrian Mititelu, omul care vrea să aducă FC U Craiova 1948 în prima ligă, a vorbit la gsp despre conflictul cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Mititelu susține că a fost șantajat și chiar amenințat cu moartea de apropiații lui Rotaru.

ADVERTISEMENT

”Dădeau de înțeles tot felul de nebunii. Le iau cu titlul de amenințări menite să mă sperie, cele cu viața. Eu nu cred că cineva a avut vreodată de gând să îmi curme viața. Erau amenințări de genul că mă lichidează sau să am grijă că o să intre o mașină în mine. A fost o teroare totală în anii ăștia”, a spus Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Mititelu: ”Rotaru a vrut să-mi vândă echipa din Liga 1”
Mititelu: ”Rotaru a vrut să-mi vândă echipa din Liga 1”

Mititelu: ”Rotaru a vrut să-mi vândă echipa din Liga 1”

Conform spuselor lui Adrian Mititelu, Mihai Rotaru a vrut să se retragă de la Universitatea Craiova și i-a propus finanțatorului de la FC U să cumpere clubul.

ADVERTISEMENT

”El, personal, nu mi-a făcut mie ofertă, dar mi-au făcut alții și mie mi-a dat de gândit că de fapt de la el sunt venite ofertele. Acum un an și ceva voia să vândă echipa. Și acum câteva luni a venit cineva să îmi spună că Rotaru vrea 7 milioane pe echipă. I-am răspuns că nici dacă îmi dă el 7 milioane nu mă interesează!

Le-am zis că nu mă interesează nicio combinație. El vrea să vândă o societate comercială înființată abuziv, care oricum va fi radiată la un moment dat, pentru că a intrat abuziv în fotbal, numai că va mai dura chestia asta. Urmează asaltul final și o să vedeți că o să câștig pe toate planurile”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT
  • Conflictul Mititelu-Rotaru a început după ce al doilea a decis să investească la echipa înființată în 2013, în Bănie