Fotbal intern

Adrian Mititelu se oferă să schimbe gratis terenul de pe stadionul “Ion Oblemenco”. “Piţurcă habar n-are de gazon! Să mă lase să-l fac eu, că am făcut multe gazoane!”

25.09.2019 | 10:39
Adrian Mititelu se ofera sa schimbe gratis terenul de pe stadionul Ion Oblemenco Piturca habar nare de gazon Sa ma lase sal fac eu ca am facut multe gazoane

Adrian Mititelu a vorbit la finalul meciului pierdut de FC U Craiova în fața celor de la U Cluj, scor 2-3, în șaisprezecimile Cupei României, iar patronul echipei din Liga 3 susține că se bucură că fotbaliștii săi nu au fost nevoiți să își măsoare forțele cu Universitatea Craiova, gruparea lui Mihai Rotaru, toate acestea deoarece formația din Casa Pariurilor Liga 1 este superioară. Totodată, Adrian Mititelu a transmis că este pregătit să investească bani pentru ca gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco să fie schimbat.

Adrian Mititelu vrea să schimbe gazonul pe Ion Oblemenco

“Era frumos dacă câștigam și noi primul meci pe Ion Oblemenco, dar atât putem, atât s-a putut astăzi. Acum, să fiu sincer, nu poți să joci acum cu CS U Craiova, pentru că ei sunt la un alt nivel. De abia așteptau să ne prindă, să ne dea vreo 3-4. Sunt superiori acum. Dar, noi ca și echipă care venim din urmă, poate la anul vom avea nivel să jucăm cu ei. Dar anul ăsta suntem la un nivel inferior. Sincer, nu preferam să jucăm cu ei. Nu e suficient să îi bați numai la suporteri. Duelurile rămân pe tabela de marcaj, așa că preferăm să ne duelam cu ei când suntem și noi puternici ca să le ținem piept. 

Stadionul mi s-a părut suberb. Deși acum am coborât și eu pentru prima oară pe suprafața de joc și sunt dezamăgit pentru că nu au făcut o lucrare deloc bună. A fost o lucrare făcută aiurea, deși eu i-am avertizat. Fac o declarație în exclusivitate: să mă lase să-l fac eu, pe gratis. Să mă lase să joc și-l fac pe gratis. Eu din banii clubului fac gazonul și-l fac masă de biliard. Nu cum spune Pițurcă, că el habar n-are de gazon. Daca se pricepe și la gazon Pițurcă, înseamnă că am luat-o razna. E antrenor, manager, manager general, dar nu poate să se priceapă la gazon. Să mă lase pe mine, că eu am făcut gazoane la viața mea. Fac un gazon aici de stă mâța-n coadă. Înțeleg că Rotaru n-are bani să dea pe gazon, el e obișnuit să ia. Eu, după ce am făcut patru terenuri la Craiova, mai fac unul, că eu sunt mai prost. Am eu slăbiciunea asta. De ce să apeleze la licitații. Să-mi dea verdele, pun și garanție bancară și mă apuc de el în două săptămâni. Și dacă nu fac un gazon de stă mâța-n coadă, nu mai vorbesc nimic de fotbal în viața mea”, a spus Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, conform sport.ro.

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova

Ce vrea Adrian Mititelu în schimbul gazonului

“Eu, ca să nu mai piardă timpul, să joace și Victor Pițurcă pe gazon bun, îl fac eu. Singura solicitare, când va fi gata, să ne lase să jucăm și noi pe el contra cost, cu 10.000 de euro pe meci. Noi avem mai putin, 6-7.000 de suporteri, ei au 15.000. Asta e. Să vedem câți o sa mai aibă când vor juca cu alte culori. Atunci să vedem!”, a spus Adrian Mititelu dupa meciul pierdut de FC U Craiova în fața celor de la U Cluj , scor 2-3.

FC U Craiova a fost eliminată din șaisprezecimile Cupei României de U Cluj, scor 2-3. Golurile oltenilor au fost înscrise de Claudiu Cristian Bălan (min. 6 și 14), iar pentru ardeleni și-au trecut numele pe tabela de marcaj Tudor Marius Telceanu (min. 41), Rada (min. 51 și 95).