Fotbal intern

Doctorul lui Dinamo îl acuză pe “milionarul” Iftime că nu are medic: “Putea să se întâmple o tragedie”

15.09.2019 | 08:20
Doctorul lui Dinamo il acuza pe milionarul Iftime ca nu are medic Putea sa se intample o tragedie
ADVERTISEMENT

Adrian Motoacă, doctorul de la Dinamo, atac dur la adresa oficialilor lui FC Botoșani la finalul meciului de pe Arena Națională, scor 1-1, din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta l-a taxat pe Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, pentru că nu a avut doctor în momentul în care Eduard Pap și Sofien Moussa s-au ciocnit și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Adrian Motoacă, doctorul de la Dinamo, atac dur la adresa oficialilor lui FC Botoșani

“Ce te faci când ești echipă de Liga 1 și nu ai medic ?
Soluția : “Apelez un prieten” !
Este impardonabil ca unor astfel de cluburi sau entitați mari sportive să li se permită participarea în competiții majore oficiale fără medic !!!
Putem asista oricând la tragedii mult mai mari . Astă seara a fost cu noroc , dar ce ne facem când norocul ne va părăsi ?

ADVERTISEMENT

PS : Buni și ăștia din stafful medical de la Dinamo de ceva , nu-i așa domnule “milionar” Valeriu Iftime ?
Circulă o legendă , cică “dacă nu ai bani” de medic la echipă poți spune măcar un MULȚUMESC!”, este mesajul postat de Adrian Motoacă, doctorul formației FC Dinamo București.

Doctorul Adrian Motoacă la meciul jucat de Dinamo cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1
Doctorul Adrian Motoacă la meciul jucat de Dinamo cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1

Sofien Moussa a suferit o hemoragie în zona craniană

Sofien Moussa, marcatorul golului egalizator pentru FC Botoșani, s-a ciocnit cu Eduard Pap, ambii coechipieri la echipa pregătită de Marius Croitoru, iar primul a avut nevoie de intervenția ambulanței și a fost transportat la spital după ce a suferit o hemoragie în zona craniană.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului din meciul jucat în etapa a 9-a între Dinamo și FC Botoșani, grupare antrenată de Dusan Uhrin a adunat 10 puncte și se află pe locul 9. De partea cealaltă, Botoșani a urcat pe locul 6, cu 12 puncte, dar poate fi egalată de Hermannstadt.

 

Tags: