Sport

Adrian Mutu, operat de urgență înainte de FC U Craiova – Rapid. Care este starea antrenorului giuleștenilor

Adrian Mutu a avut probleme medicale în dimineața partidei FC U Craiova - Rapid și a ajuns de urgență la spital.
10.09.2022 | 15:48
Adrian Mutu operat de urgenta inainte de FC U Craiova  Rapid Care este starea antrenorului giulestenilor
Adrian Mutu a avut probleme medicale în dimineața partidei FC U Craiova - Rapid și a ajuns de urgență la spital. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
10-09-2022
14:06

Mutu a fost operat la Spitalul Floreasca din București

După ce s-a simțit rău în dimineața zilei de sâmbătă, Adrian Mutu a fost transportat de urgență de la Târgu Jiu la București și a fost operat la Spitalul Floreasca.

”Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a giuleștenilor.

 

În ciuda faptului că giuleștenii s-au instalat pe prima poziție a clasamentului după 9 etape, ”Briliantul” nici nu vrea să se gândească la titlu.

Adrian Mutu, de urgență la spital înainte de FC U Craiova – Rapid

Pe lângă faptul că pentru liderul din SuperLiga urmează un meci extrem de dificil, FC U Craiova – Rapid, a mai apărut o problemă de ultimă oră. Adrian Mutu nu s-a simțit bine în această dimineață și a ajuns la spital, anunță Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul giuleștenilor s-a trezit în ziua meciului cu o stare febrilă, iar staff-ul medical al ”vișiniilor” i-a recomandat să meargă de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Mutu a ajuns imediat la Urgențe, însoțit de medicul Rapidului, iar primele presupuneri au fost că a avut o criză de apendicită. După ce a fost consultat de doctorii de la spital, ”Briliantul” ar fi ales să plece, fiind însoţit de jandarmi.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu a confirmat că Adi Mutu a fost la unitatea de primiri urgenţe, însă nu a oferit mai multe detalii. ”Da, vă pot confirma că a fost la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Nu ştim unde a decis să plece dânsul”, a declarat Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Mutu s-a întors alături de echipă

Cel mai probabil, după ce a aflat că nu este nimic grav, Adrian Mutu a hotărât să se întoarcă alături de echipă pentru a pregăti cât mai bine întâlnirea cu FC U Craiova, programată de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a prefațat la conferința de presă meciul cu oltenii, pe care îl vede foarte dificil. ”Ne așteaptă un meci extrem de complicat, cu o echipă bună, care ne-a învins în Giulești sezonul trecut în play-out, astfel că are un avantaj moral. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm.

Nu suntem concentrați pe revanșă, în sensul că am avea ceva personal cu ei. Este un meci ca toate celelalte, vrem să câștigăm și să rămânem primii. Nu ne-a fost ușor să ajungem sus, ne va fi foarte greu să ne menținem acolo, dar încercăm să o facem cât mai mult posibil”, spunea Mutu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga, după aproximativ două luni de la startul campionatului. Elevii lui Marius Croitoru vor debuta în noul echipament marca Adidas împotriva celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT