Sport

Adrian Mutu a anunţat obiectivul Rapidului înaintea derby-ului cu Farul: “Presiunea e pe cei care au declarat că se luptă la titlu, noi nu am spus asta”

Adrian Mutu a anunţat că obiectivul Rapidului este să ocupe un loc de cupe europene. Antrenorul giuleştenilor vrea un joc spectaculos împotriva liderului, pe teren propriu.
31.03.2023 | 19:55
Adrian Mutu a anuntat obiectivul Rapidului inaintea derbyului cu Farul Presiunea e pe cei care au declarat ca se lupta la titlu noi nu am spus asta
Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid este pentru prima dată în play-off şi în Anul Centenarului mulţi suporteri visează ca echipa lor să devină campioană. Giuleştenii sunt la 8 puncte de liderul Farul înaintea meciului direct, programat sâmbătă, de la 21:45.

Adrian Mutu a anunţat obiectivul Rapidului înaintea derby-ului cu Farul: “Presiunea e pe cei care au declarat că se luptă la titlu, noi nu am spus asta”

Adrian Mutu a anunţat un obiectiv mai realist pentru Rapid, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu echipa lui Hagi. Antrenorul giuleştenilor vrea ca echipa să fie pe un loc de cupă europeană:

ADVERTISEMENT

„În general, Farul și-a schimbat stilul de joc. Înainte se baza pe posesie îndelungată. Acum joacă des pe contraatac, Alibec și Mazilu atacă bine spațiile, la asta trebuie să fim atenți.

Noi vom juca cu orice echipă, vrem să câștigăm jucând frumos. Vrem să vedem la ce nivel suntem și unde putem ajunge. Presiunea e pe cei care au declarat că se luptă la titlu, noi nu am spus asta.

ADVERTISEMENT

“Noi vrem un loc de cupe europene. Va fi un meci spectaculos”

Noi vrem un loc de cupe europene. Va fi un meci spectaculos. Vrem să jucăm un fotbal frumos, fără inhibiții. Dacă tot suntem în play-off, ar fi păcat să nu dăm totul în fiecare meci, să câștigăm pentru clubul nostru.

Le-am spus jucătorilor că sunt printre cele mai bune 6 echipe din țară și trebuie să fie o mândrie. Noi știm de forță are Farul, în ciuda absențelor. Vor veni la victorie, dar noi vom opune rezistență.

ADVERTISEMENT

Avem și noi accidentați, jucători veniți de la loturi. Dar vom alege un prim 11 bun, competitiv. Ne dorim și noi săa vem jucători la echipa națională. Chiar acă asta înseamnă meciuri mai multe pentru ei, mereu e frumos să dai jucători la lotul național”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Farul, singura echipă care a câştigat în prima etapă din play-off

Rapid a remizat în prima etapă din play-off, scor 2-2, pe terenul lui CFR Cluj. Giuleştenii au ratat ocazii uriaşe de a obţine victoria pe terenul campioanei şi au fost nevoiţi să se mulţumească cu un punct.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Farul este singura echipă care a câştigat în prima etapă din play-off. După victoria cu 2-1 obţinută cu Sepsi, echipa “Regelui” s-a distanţat la două puncte de campioana en-titre, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: