Sport

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă despre jucătorul FCSB dorit la Rapid: “Chiar dacă a jucat mai puţin, e valoros! Îmi place”

Adrian Mutu a vorbit în termeni laudativi despre Răzvan Oaidă, fotbalistul de la FCSB dorit la Rapid. Tehnicianul a declarat că Ongenda este în afara lotului din raţiuni tactice.
27.05.2023 | 20:41
Adrian Mutu a dat cartile pe fata despre jucatorul FCSB dorit la Rapid Chiar daca a jucat mai putin e valoros Imi place
Răzvan Oaidă, alături de coechipierii de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nici nu s-a încheiat sezonul din SuperLiga că Rapid a început negocierile pentru perioada de mercato. Giuleştenii au două nume de la FCSB pe listă: Iulian Cristea, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate şi Răzvan Oaidă.

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă despre jucătorul FCSB dorit la Rapid: “Este un caracter frumos”

Adrian Mutu nu a ascuns înaintea meciului direct cu FCSB că îi place Răzvan Oaidă, însă rămâne de văzut dacă mijlocaşul va putea fi transferat în următoarea perioadă de mercato:

ADVERTISEMENT

“Pe Răzvan Oaidă îl ştiu foarte bine, l-am avut la naţionala U-21. Este un caracter frumos şi chiar dacă a jucat mai puţin în ultima vreme, este un jucător de valoare. Joacă pe un profil care îmi place. Vom vedea”, a spus Mutu.

Pe lângă Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea de la FCSB, Rapid îl doreşte pe Constantin Grameni, proaspăt campion cu Farul. Dacă pe primii doi vor încerca să îi ia gratis, pentru Grameni, şefii giuleştenilor sunt gata să pună o sumă importantă pe masă.

ADVERTISEMENT

Ongenda, out de la Rapid? “O să vedem dacă mai rămâne”

Însă, la Rapid va avea loc şi o curăţenie în această vară. Hervin Ongenda nu a rupt gura târgului de când a semnat cu giuleştenii şi este pe picior de plecare, mai ales că nu a prins lotul pentru meciul din ultima etapă:

“Pe Ongenda nu l-am inclus în lot din raţiuni tactice. Am vrut să am mai mulţi juniori pe bancă în meciul cu FCSB. O să vedem dacă va mai rămâne şi în sezonul viitor sau nu”, a declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Rapid, buget de 3,5 milioane de euro pentru titlu

Rapid a pregătit un buget consistent pentru transferuri în perioada de mercato. Din informaţiile FANATIK, Angelescu şi Şucu au pregătit 3,5 milioane de euro doar pentru transferuri de jucători, iar preşedintele Daniel Niculae este mandatat să transforme Rapidul într-o echipă de titlu.

Confruntarea dintre FCSB şi Rapid din ultima etapă nu mai are nicio miză, în condiţiile în care roş-albaştrii au pierdut titlul etapa trecută, după înfrângerea din meciul cu Farul Constanţa, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Rapid va încheia acest sezon pe locul cinci, indiferent de rezultatul confruntării cu FCSB. Giuleştenii au reuşit să se impună în meciul tur, scor 1-0, un meci cu mari probleme de arbitraj şi în urma căruia Horaţiu Feşnic a fost suspendat.

ADVERTISEMENT