Fotbal intern

Adrian Mutu a dat-o în judecată pe Alexandra Dinu! Care este motivul

11.05.2018 | 10:20
Adrian Mutu a dato in judecata pe Alexandra Dinu Care este motivul

Tehnicianul celor de la FC Voluntari i-a intentat proces primei sale soţii. Adrian Mutu a dat-o în judecată pe Alexandra Dinu.

Fostul “Briliant” al fotbalului românesc a fost căsătorit cu Alexandra timp de doi ani de zile (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO), în perioada 2001 – 2003, şi au împreună un băiat, pe Mario Mutu.

Adrian Mutu a dat-o în judecată pe Alexandra Dinu
Adrian Mutu a dat-o în judecată pe Alexandra Dinu

Motivul pentru care Adrian Mutu a dat-o în judecată pe Alexandra Dinu

La mai bine de 15 ani de când au divorţat, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au ajuns din nou la judecată. Blondina a cerut pensie alimentară, iar în 2017 a primit aprobarea de a-l executa silit pe fostul soţ pentru neplata acesteia. În urmă cu doi ani de zile, Mutu avea de achitat 140.000 de euro, după ce Alexandra câştigase procesul, însă antrenorul de la FC Voluntari a contestat executarea silită, iar pe 2 mai 2018 a depus cererea la Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Mutu este în prezent căsătorit cu Sandra, cea care i-a devenit soţie anul trecut. Naşi i-au fost selecţionerul României, Cosmin Contra, cu soţia, şi portarul de la FCSB, Eduard Stăncioiu. Până să o cunoască pe Sandra, cea care i-a dăruit un băieţel, pe Thiago, Adrian Mutu a mai fost căsătorit şi cu Consuelo Matos cu care are două fete.

La prima experienţă pe bancă

Pe plan profesional, lui Mutu îi merge din ce în ce mai bine. După ce s-a lăsat de fotbal, în vara anului 2016, Adrian Mutu a fost director la FC Dinamo Bucureşti, după care a fost chemat la naţională de selecţionerul Cosmin Contra, care l-a dorit ca manager la reprezentativa de seniori. Acum, fostul “Briliant” al fotbalului românesc a coborât în iarnă, a renunţat la costum, şi face ceea ce îi place. Cu Adrian Mutu antrenor, FC Voluntari are două victorii şi o înfrângere.

Următorul duel pentru Adrian Mutu va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, acasă, pe Stadionul “Anghel Iordănescu”, împotriva celor de la Sepsi OSK Sfâtnul Gheorghe. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.