Mutu vrea să fie antrenorul lui Dinamo: "Eu mă văd pe bancă!"

Dinamo, Cosmin Contra, Adrian Mutu, Vasile Miriuta

Adrian Mutu a afirmat că nu are de gând să meargă alături de Cosmin Contra la echipa naţională a României ca director sportiv sau într-o altă funcţie, pentru că viitorul său este legat de Dinamo. Directorul general al clubului din "Ştefan cel Mare" spune că ţinta lui este ca, la un moment, dat să antreneze echipa de la care a plecat în fotbalul mare.

"Mă văd pe banca lui Dinamo, în primul rând şi după aia vom vedea dacă am rezultate şi ca să merit banca lui Dinamo, pentru că e o bancă grea!" , a fost declaraţia lui Adrian Mutu. Mutu face cursurile Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, iar la ASA Tg. Mureş a fost, pentru câteva meciuri, cel care dădea indicaţii şi făcea echipa.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adrian Mutu despre Contra: "Şi steliştii îl apreciază!"

Mutu a vorbit şi despre Cosmin Contra, fostul său colaborator de la Dinamo. Directorul general al celor din "Ştefan cel Mare" a povestit ce face în acest moment omul care a fost numit selecţioner al echipei naţionale. Mutu afirmă că şi cei de la FCSB îl sprijină pe noul tehnician al României şi că acesta munceşte de dimineaţa până seara pentru a pregăti meciurile de debut.

"E la Federaţie, munceşte de dimineaţa până seara. Urmează două meciuri importante, cele cu Danemarca şi Kazahstan, debutul lui. Îi urăm baftă toţi dinamoviştii. Mă bucur că şi cei de la FCSB îl apreciază. Am văzut că şi  Meme Stoica a zis la fel" , a spus directorul general al clubului din "Ştefan cel Mare".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663