Adrian Mutu a dezvăluit motivele pentru care Ştefan Radu a renunţat la naţională: “Putea să aibă 140 de selecţii!”

Marian Popovici   
în Echipa nationala
18/02/2020, 14:22
Adrian Mutu a dezvăluit motivele pentru care Ştefan Radu a renunţat la naţională: “Putea să aibă 140 de selecţii!”
Adrian Mutu a dezvăluit motivele pentru care Ştefan Radu a renunţat la naţională Putea să aibă 140 de selecţii! FOTO: Dorin Goian,Paul Codrea,Adrian Cristea,Adrian Mutu,Ciprian Marica,Radu Stefan.

Adrian Mutu nu mai crede în revenirea lui Ştefan Radu la echipa naţională a României. Totuşi, selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va încerca să îl convingă pe fundaşul lui Lazio să revină sub “tricolor”. “Briliantul” a spus motivele care îl fac pe Radu să stea departe de naţională, spunând că şi-a găsit liniştea la Roma. 

Adrian Mutu a dezvăluit motivele pentru care Ştefan Radu a renunţat la naţională: “Criticile l-au atins într-o zonă sensibilă”

Mutu a precizat că până acum fundaşul de bandă putea să aibă 140 de selecţii până în acest moment la prima reprezentativă:  “Radu Ștefan putea să aibă 140 de selecții la națională, nu 14, câte are acum. Putea să joace și la națională 13 ani lejer.

Și-a găsit la Roma echilibrul lui. Probabil se stabilește acolo. Nu a fost nici apreciat cum și-ar fi dorit. Criticile l-au atins într-o zona sensibilă și nu a mai vrut să vină la națională!”, a spus Mutu la ProX.

“La FCSB sunt cele mai mari contracte din România, probabil domnul Becali are aşteptări să fie pe primul loc”

Selecţionerul naţionalei de tineret a vorbit şi despre situaţia de la FCSB şi consideră că Gigi Becali nu ar trebui să aibă un discurs critic la televizor: “La FCSB sunt cele mai mari contracte din România, probabil domnul Becali are aşteptări să fie pe primul loc, vrea ca jucătorii lui să fie cei mai buni din România. Asta nu e un lucru rău.

Acum, fiecare îşi spune opinia în modul lui. Nu sunt de acord cu modul lui de a vorbi. Daca nu rezişti la presiune, nu poţi să faci performanţă în sport”, a spus Adi Mutu.

“Explozia informaţiei deranjează fotbalistul, îl face să-i pese de lucruri superficiale, care înainte nu erau”

“Briliantul” a avut o viaţă extrasportivă agitată şi consideră că în ceea ce priveşte noua generaţie, reţelele de socializare afectează destul de mult concentrarea fotbaliştilor: “Explozia informaţiei deranjează fotbalistul, îl face să-i pese de lucruri superficiale, care înainte nu erau.

Instagram, selfie, bam… Venea câte un bătrân, îţi dădea o palma numai dacă râdeai în vestiar… Imaginează-ţi să ai şi un telefon… Preocuparea e să pară că au fost acolo când de fapt n-au fost!”, a spus Mutu.

  •  35 de goluri a marcat Adrian Mutu pentru echipa naţională
  • 41 de ani are selecţionerul naţionalei de tineret

 

Închide ×