Adrian Mutu a explicat convocările lui Man și Moruțan: ”Asta m-a făcut să mă răzgândesc”. Video

Traian Terzian   
în Fotbal international
08/10/2020, 15:29
Adrian Mutu a explicat convocările lui Man și Moruțan: ”Asta m-a făcut să mă răzgândesc”. Video
Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a explicat convocările de ultim moment ale jucătorilor Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a explicat convocările de ultim moment ale jucătorilor Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

După ce a anunțat inițial că nu va chema niciun fotbalist de la FCSB din cauza cazurilor de coronavirus, el s-a răzgândit și i-a adus la lot pe lângă Man și Moruțan și pe portarul Andrei Vlad.

Reprezentativa de tineret va juca la Kiev pe 9 octombrie, iar patru zile mai târziu va întâlni reprezentativa similară a Maltei, la Giurgiu.

Convocările lui Man și Moruțan, explicate de Adrian Mutu

”Nu pot să spun că mă tem de ceva anume. Suntem pregătiţi de orice. Dennis Man ne ajută foarte mult. Este un jucător valoros, cred că se află într-o formă bună. Dacă joacă sau nu titular, încă nu m-am hotărât”, a declarat selecționerul României într-o conferință de presă.

”Rezultatele testelor lui Man şi Moruţan m-au făcut să mă răzgândesc şi faptul că au jucat în derby. Când au venit la echipa naţională i-am testat şi noi, sunt negativi. Sunt doi jucători importanţi pentru noi”, a explicat Adrian Mutu convocările lui Man și Moruțan.

Selecționerul a precizat că obiectivul final al tricolorilor U21 este calificarea la Campionatul European, dar jucătorii nu trebuie să piardă din vedere obiectivele intermediare, şi anume meciurile de până la obţinerea calificării.

“Obiectivul nostru final este calificarea la Europene. Băieţii nu trebuie să se gândească la obiectivul final pentru că pot să piardă din vedere obstacolele care sunt până la obţinerea calificării. Trebuie să o luăm meci cu meci”, a spus Mutu.

”Sperăm să avem posibilitatea de a urmări aici meciul din Islanda. Suntem cu toţii alături de naţionala mare. Ar fi perfect petru noi toţi, sper ca Ianis să poată să înscrie şi le urez baftă”, a încheiat Adrian Mutu.

Mijlocașul Tudor Băluță a vorbit înaintea meciului cu Ucraina și spune că vrea o nouă calificare cu naționala U21 la Campionatul European. Jucătorul transferat de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev spune că dorința de succes a rămas aceeași ca în perioada când pe banca tehnică se afla Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,20 este cota pentru ”x solist” la meciul Ucraina U21-România U21. Vezi aici toate cotele!

Închide ×