Life

Adrian Mutu a făcut anunțul despre al cincilea copil. Ce planuri de viitor are cu Sandra Bahici

06.10.2020 | 14:36
Adrian Mutu a facut anuntul despre al cincilea copil Ce planuri de viitor are cu Sandra Bahici
Adrian Mutu și Sanda Bahici sunt împreună de mai bine de cinci ani și au un băiețel pe nume Tiago
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit foarte deschis despre viața lui din prezent și a făcut anunțul despre al cincilea copil.

“Briliantul” și Sandra Bahici au împreună un băiețel de câțiva ani și au avut și în trecut discuții despre cât de numeroasă va fi familia lor.

ADVERTISEMENT

Cunoscut datorită reușitelor sale în fotbal, atât în calitate de jucător, dar și ca antrenor, sportivul a oferit un interviu în care a făcut mai multe mărturisiri, oferind detalii rămase neștiute despre postura de tătic.

Ce a anunțat Adrian Mutu despre al cincilea copil și cum se împacă cu Mario, fiul său cel mare

Sportivul are și din relațiile anterioare două fetițe, dar și un băiat, pe Mario, trecut deja de vârsta majoratului. Acesta este fiul său cu Alexandra Dinu, pe care l-a prezentat publicului încă de când s-a născut. La fel s-a întâmplat și cu fiicele sale cu Consuelo, dar și cu micuțul său cu Sandra Bahici, cea care îl face fericit de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este un tată foarte dedicat când vine vorba de cei mici și alături de Sandra Bahici îl are pe Tiago. Fostul jucător de fotbal a oferit declarații foarte sincere despre ce planuri are alături de fostul fotomodel.

În vârstă de 41 de ani, Adi Mutu se bucură de o viață de familie foarte bună, având o relație apropiată cu Sandra, alături de care s-a cununat în urmă cu câțiva ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT
Adrian Mutu a făcut anunțul despre al cincilea copil. Ce planuri de viitor are cu Sandra Bahici
Adrian Mutu este un tătic foarte grijuliu și are o relație bună cu toți copiii săi

Din căsătoria cu Consuelo Matos Gomez, fostul fotbalist are două fete, pe Adriana, în vârstă de 14 ani, și pe Maya, de 12 ani. Mezinul său, Tiago, a împlinit de curând vârsta de 3 ani și a fost celebrat într-un stil aparte de către părinții săi, printr-un tort ce avea forma unei mingi de fotbal.

În cel mai nou interviu oferit, Adi Mutu a fost întrebat în mod direct dacă își dorește să devină tată și pentru a cincea oară. Răspunsul acestuia a surprins, în prezent fiind foarte preocupat alături de Sandra, soția lui, de creșterea micuțului Tiago.

ADVERTISEMENT

„Momentan, nu m-am gândit la acest lucru. Nu spun că nu-mi doresc, că nu mi se pare ok să spui că nu-ți dorești copii, eu având patru. În momentul de față nu face parte din planurile noastre”, a susținut Adrian Mutu într-o emisiune TV, potrivit celor de la spynews.

ADVERTISEMENT