Fotbal intern

Adrian Mutu a început și el să primească indicații de la Gigi Becali: ”Bagă-l că e valoare mare”

02.04.2021 | 08:51
Adrian Mutu a inceput si el sa primeasca indicatii de la Gigi Becali Bagal ca e valoare mare
ADVERTISEMENT

Finanțatorul formației FCSB, Gigi Becali, l-a criticat pe selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, că nu l-a folosit titular pe Octavian Popescu în meciurile de la Euro U21 2021.

Imediat după ce prima reprezentativă a pierdut în Armenia, patronul ”roș-albaștrilor” a vorbit pentru FANATIK și a lăsat să se înţeleagă că Mirel Rădoi nu ar mai trebui să rămână pe banca ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Apoi, omul de afaceri i-a reproșat finului său că nu i-a luat la seniori pe Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, preferând să-i lase la tineret.

Gigi Becali l-a criticat pe Adrian Mutu pentru alcăturirea echipei de tineret

După ce l-a pus la zid pe Mirel Rădoi, Gigi Becali a trecut la Adrian Mutu și i-a reproșat acestuia că l-a ținut rezervă pe Octavian Popescu la turneul final al Europeanului de tineret, unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern.

ADVERTISEMENT

”Băi, Mutule, bagă-l pe Tavi Popescu. Nu am eu nevoie să-l vând acum, eu îl vând peste 2-3 ani, dar eu îl bag acum că este valoare mare. Cum să nu-l bagi pe Tavi Popescu? Cum să joci fără Moruțan?”, a declarat Becali pentru as.ro.

Echipa națională de tineret a României a ratat calificarea în sferturile de finală al Euro U21 2021, după ce a remizat 0-0 cu Germania. ”Tricolorii mici” au părăsit competiția fără înfrângere, înregistrînd o victorie și două rezultate de egalitate în grupă.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea crede că ratarea calificării în sferturile Euro U21 a fost cauzată de arbitrajul din meciul cu Ungaria. Fostul atacant al tricolorilor îl apără pe Adi Mutu și crede că absența fiului său, George, a contat mult.

Imediat după ce naționala U21 a României a fost eliminată de la turneul final, Basarab Panduru l-a criticat pe selecționerul Adrian Mutu pentru că i-a lăsat rezerve pe Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional  nu s-a arătat impresionat de prestația ”tricolorilor” la Euro U21 2021 și a precizat că niciunul dintre titularii din meciul cu Germania, printre care și Darius Olaru, nu pot face deocamdată pasul către prima reprezentativă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: