Fotbal international

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu! Câţi bani are să-i dea fostei soţii

01.08.2018 | 16:24
Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Adrian Mutu, pe banca celor de la FC Voluntari

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Antrenorul celor de la Al Wahda II este acum somat să plătească o sumă uriaşă, reprezentând restanţele pensiei alimentare pentru fiul său cel mare, Mario, făcut cu blondina. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

“Briliantul” este acum obligat să-i achite primei sale soţii suma de 140.000 de euro, după ce Alexandra Dinu a câştigat procesul cu Mutu, scrie cancan.ro:Admite cererea de încuviințare a executării silite. Fără cale de atac”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 1, acolo unde s-a judecat dosarul lui Mutu.

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu

Mutu, executat silit de Alexandra Dinu. La mai peste 15 ani de când au divorţat, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au ajuns din nou în instanţa de judecată. Blonda a cerut pensie alimentară pentru Mario, iar în 2017 a primit aprobarea de a-l executa silit pe fostul soţ pentru neplata acesteia. Anul trecut, restanţele lui Mutu ajunseseră la suma de 140.000 de euro, iar “Briliantul” fotbalului românesc a contestat executarea silită, în luna mai a acestui an, iar cazul s-a judecat la Judecătoria Sectorului 1, care i-a dat dreptate Alexandrei Dinu.

Alexandra Dinu are 37 de ani şi l-a cunoscut pe Adrian Mutu la începutul anilor 2000 când s-au şi căsătorit. Mariajul lor nu a rezistat şi au divorţat. Cei doi au împreună un copil, pe Mario, în vârstă de 15 ani de zile. La scurt timp după despărţirea de Alexandra Dinu, Mutu s-a cuplat cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos, cu care s-a şi căsătorit în 2005. Din mariajul lor au rezultat două fete, Maya şi Adriana Mutu, însă cele două odrasle nu i-au ţinut aproape şi au divorţat. În prezent, Mutu este din nou căsătorit, cu fostul model Sandra, cea care i-a devenit soţie anul trecut. “Briliantul” ce a cerut-o de soţie de ziua ei, de Revelion, pe o plajă din Cuba, iar bruneta a acceptat fără să stea pe gânduri. Naşi i-au fost selecţionerul României, Cosmin Contra, alături de soţia sa, şi fostul portarul de la FCSB, Eduard Stăncioiu, împreună cu Beatrice.

Mutu şi-a găsit echipă

După prima aventură pe banca unei echipe de fotbal, FC Voluntari, pe care a antrenat-o pe finalul play-out-ului, Mutu a plecat peste graniţă. A jucat chiar barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano, în faţa celor de la Chindia Târgovişte, câştigat la loviturile de departajare. Acum, a semnat cu echipa secundă a celor de la Al Wahda, acolo unde va sta timp de doi ani de zile, urmând să primească un salariu de 15.000 de euro lunar. 

Adrian Mutu nu locuieşte singur în Emiratele Arabe Unite, după ce frumoasa sa soţie, Sandra, s-a mutat alături de el. Echipa de seniori a celor de la Al Wahda este antrenată de Laurenţiu Reghecampf, fostul tehnician de la FCSB.

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. În imagine, alături de fosta soţie, Alexandra Dinu
Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. În imagine, alături de fosta soţie, Alexandra Dinu

Adrian Mutu s-a lăsat de fotbal în vara anului 2016, după o ultimă aventură în Liga 1 Betano, la ASA Târgu Mureş. După ce şi-a pus ghetele în cui, “Briliantul” a mers la FC Dinamo Bucureşti, acolo unde a avut funcţia de director general al clubului. După perioada petrecută în Ştefan cel Mare, Mutu a mers ca manager la Federaţia Română de Fotbal, unde a lucrat alături de naşul său de cununie, selecţionerul Cosmin Contra. După FRF, acesta a antrenat pe FC Voluntari.