Sport

Adrian Mutu a primit o veste excelentă. Conducerea Rapidului a prelungit contractul unuia dintre cei mai buni jucători

Rapid continuă să se întărească și să-i satisfacă pretențiile lui Adrian Mutu. Giuleștenii au prelungit acordul unuia dintre golgheterii echipei.
15.09.2022 | 16:41
Adrian Mutu a primit o veste excelenta Conducerea Rapidului a prelungit contractul unuia dintre cei mai buni jucatori
Unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Adrian Mutu și-a prelungit contractul cu Rapid. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid împarte fotoliul de lider în SuperLiga cu Farul Constanța și are ambiții mari. Oficialii din Giulești i-au prelungit contractul unuia dintre fotbaliștii preferați ai lui Adrian Mutu.

Antonio Sefer: ”Voi continua cu echipa mea de suflet”

Antonio Sefer este unul dintre golgheterii echipei Rapid și jucătorul în care antrenorul Adrian Mutu are încredere necondiționată. Fotbalistul de 22 de ani a acceptat propunerea de a-și prelungi contractul.

ADVERTISEMENT

Aripa din Giulești a fost aproape de un transfer în această vară, în Israel, la Hapoel Beer Sheva. Tranzacția a căzut din cauza salariului uriaș pe care mama fotbalistului l-a cerut fostei adversare a Universității Craiova din Conference League, așa cum FANATIK  a dezvăluit în exclusivitate.

”Sunt foarte fericit, am puține emoții, pentru că este cel de-al doilea contract cu Rapid. Sunt fericit că voi continua cu echipa mea de suflet, cu Rapid București.

ADVERTISEMENT

Este o mândrie și o onoare să port în continuare tricoul Rapidului și sper ca alături de echipă și de staff să avem evoluții foarte bune, să îmi ajut echipa cât mai mult. Sper să dau cât mai multe goluri și să ofer cât mai multe assist-uri.

Rapid înseamnă enorm, este un stil de viață. Mă mândresc că sunt la Rapid și mereu merg cu fruntea sus, pentru că este un brand în România și în Europa”, a declarat Antonio Sefer, pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Pe ce perioadă se întinde noul acord al lui Sefer

Conform site-ului oficial al clubului din Giulești noul contract al lui Antonio Sefer expiră în vara anului 2025. Fotbalistul a ajuns la Rapid în iarna lui 2019 informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK la vremea respectivă.

Ca jucător s-a format la Oțelul Galați și a mai evoluat o un an și jumătate la echipele de juniori și tineret a formației olandeze Groningen. De la venirea în Giulești, Sefer a adunat 110 partide și a marcat 16 goluri.

ADVERTISEMENT

În actualul campionat este golgheterul echipei lui Adi Mutu, alături de Marko Dugandzic, amândoi având câte trei reușite. Fotbalistul are numeroase selecționări la echipele naționale U17, U19, U21 i U23, cu ultima participând la Jocurile Olimpice în vara anului trecut.

500.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Sefer, conform platformei transfermarkt

ADVERTISEMENT
Tags: