Sport

Adrian Mutu a revenit la antrenamentele Rapidului. Cum l-a întâmpinat conducerea pe antrenor: ”S-a întors la treabă!”

Adrian Mutu a revenit la antrenamentele Rapidului, la trei zile după ce a fost operat de urgență din cauza unei crize de apendicită.
13.09.2022 | 12:41
Adrian Mutu a revenit la antrenamentele Rapidului Cum la intampinat conducerea pe antrenor Sa intors la treaba
La trei zile după ce a fost operat de apendicită, Adrian Mutu a revenit la antrenamentele Rapidului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fără Adrian Mutu pe bancă, Rapid a pierdut ultimul meci din SuperLiga 0-1 cu FC U Craiova. Tehnicianul a fost operat de urgență în ziua meciului, de apendicită.

Oficialii clubului Rapid au confirmat. Adi Mutu a revenit la baza de pregătire

Adrian Mutu s-a simțit rău în ziua meciului cu FC U Craiova, a fost examinat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu și diagnosticat cu apendicită.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a fost operat de urgență, sâmbătă, și a lipsit de la duelul dintre Rapid și echipa olteană. Giuleștenii au resimțit din plin absența de pe bancă a antrenorului lor și au pierdut derby-ul cu gruparea patronată de Adrian Mititelu.

Doar trei zile a stat departe de jucători antrenorul Adrian Mutu. Marți acesta a revenit la baza de pregătire și a participat la antrenamentul Rapidului, lucru confirmat de oficialii clubului de la Podul Grant.

ADVERTISEMENT

”Adi Mutu s-a întors la treabă”, au transmis rapidiștii pe pagina oficială de Facebook, mesajul fiind însoțit de o fotografie cu tehnicianul de 43 de ani.

Revenirea lui Adi Mutu, veste excelentă pentru Rapid

Antrenorul Rapidului a primit acceptul medicului care l-a operat la sfârșitul săptămânii trecute să-și reia activitatea, iar vestea este una excelentă pentru giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Pentru următoarele două etape feroviarii l-au pierdut pe cel mai în formă fotbalist, Alexandru Ioniță. Acesta a primit direct cartonașul roșu în meciul pierdut cu FC U Craiova 0-1.

Mijlocașul vișiniilor a avut o intrare criminală, de la spate, cu talpa pe glezna lui Florin Achim. Inițial giuleșteanul primise doar cartonaș galben, însă centralul Marin Barbu și-a schimbat decizia după intervenția echipei VAR și după ce a vizionat reluările cu faza incriminată.

ADVERTISEMENT

Și Cristi Săpunaru ar putea lipsi o vreme îndelungată după incidentele în care a fost implicat la finalul partidei de la Târgu Jiu. Căpitanul rapidului s-a bătut la vestiare și a avut mai multe schimburi dure de replici cu forțele de ordine.

Între 6 și 8 meciuri ar putea fi suspendat Cristi Săpunaru după ieșirile huliganice de la Târgu Jiu, conform articolului 57 din regulamentul de desfășurare a activității fotbalistice din România.

ADVERTISEMENT