Sport

Adrian Mutu a semnat un nou contract cu Rapid: ”Este un vot de încredere din partea clubului!”

Adrian Mutu a avut un start de sezon foarte bun cu Rapid, iar conducătorii clubului au decis să-i ofere un nou contract care să-l țină doi ani în plus pe banca tehnică.
10.08.2022 | 17:00
Adrian Mutu a semnat un nou contract cu Rapid Este un vot de incredere din partea clubului
Adrian Mutu a avut un start de sezon foarte bun cu Rapid, iar conducătorii clubului au decis să-i ofere un nou contract care să-l țină doi ani în plus pe banca tehnică. Sursă foto: fcrapid.ro
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional a ajuns în Giulești la începutul lunii martie, însă a ratat clasarea între primele două echipe ale play-off-ului care le-ar fi permis ”vișiniilor” să se bată pentru un loc de cupe europene.

Nou contract pentru Adrian Mutu la Rapid

În ciuda unui program dificil, giuleștenii au pornit foarte bine în noua stagiune, reușind trei victorii și o înfrângere la limită în primele patru etape, fiind pe locul secund în clasamentul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Tocmai acest parcurs neașteptat i-a făcut pe conducătorii clubului să-i ofere un nou contract lui Adrian Mutu. Tehnicianul, care avea o înțelegere valabilă până la finalul actualului sezon, a semnat un acord prin care va rămâne la Rapid până în vara lui 2025.

”Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate! Hai, Rapid!”, a spus Adi Mutu pentru fcrapid.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei României, care a mai condus FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21 și FC U Craiova, are 14 meciuri ca antrenor la Rapid, reușind 10 victorii, o remiză și trei înfrângeri.

Campanie importantă de achiziții

În ciuda startului foarte bun de stagiune, Adrian Mutu refuză să se gândească la titlu și consideră că Rapidul nu ar trebui să-și stabilească standarde prea înalte deoarece proiectul trebuie dus cu pași mici și siguri.

ADVERTISEMENT

Acționarul Dan Șucu a precizat că Rapidul va avea în acest sezon un buget de aproximativ 7 milioane de euro și speră ca în scurt timp echipa să ajungă să se bată pentru titlu și să participe în cupele europene.

Cu o această stabilitate financiară în spate, giuleștenii au făcut câteva transferuri interesante în această vară. I-au adus pe Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Valentin Costache și Florin Ștefan, Codruț Sandu, Damien Dussaut, Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Alexandru Crivac și Alexandru Mățan.

ADVERTISEMENT

Rapid l-a cedat în această vară pe Rareș Ilie la OGC Nice, însă co-acționarul Dan Șucu a dezvăluit că nu toți banii au intrat în conturile clubului. Un milion de euro au mers către ACS Juniorul, care avea un procent din vânzarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT
Tags: