Sport

Adrian Mutu „a spart” 120.000 de euro pe un bolid de lux. E singurul din România care deține o astfel de mașină

Adrian Mutu a „spart” pușculița! „Briliantul” și-a luat o mașină de lux care nu mai este deținută de nimeni în țară. „Briliantul”, ca în vremurile bune la Chelsea
12.03.2024 | 10:57
Adrian Mutu a spart 120000 de euro pe un bolid de lux E singurul din Romania care detine o astfel de masina
Adrian Mutu încasează 420.000 de euro pe an la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu se bate în continuare la titlu în SuperLiga, iar antrenorul și-a făcut un cadou să se motiveze înainte de bătăliile tari din play-off. Tehnicianul va întoarce toate privirile la antrenamentele lui CFR Cluj.

Adrian Mutu a dat 120.000 de euro pe un Mercedess-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift

FANATIK a dezvăluit că Adrian Mutu are un salariu lunar de 35.000 de euro la CFR Cluj. Astfel, „Briliantul” a plătit fără să clipească suma de 120.000 de euro pentru a-și completa garajul cu încă o piesă de rezistență.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 45 de ani este un pasionat al mașinilor de lux de foarte mulți ani. Acest model este singurul din România. „Tancul” are un motor de 3 litri, șase cilindri în linie, 451 de cai-putere și atinge viteza maximă de 250 km/h, mai scrie cancan.ro.

Fostul mare fotbalist a povestit cum a fost marginalizat la Inter pentru că nu deținea un super-bolid. În prima zi în care a venit la antrenament, Ronaldo l-a întâmpinat: „Când am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus să las mașina în parcare. A ieșit Ronaldo și m-a întrebat cu ce mașină am venit.

ADVERTISEMENT

Cu Alfa Romeo, i-am răspuns, asta mi-a dat-o clubul. Nu, nu, aici e parcarea 1, doar Ferrari și Lamborghini, du-te în parcarea 3, mi-a zis el. M-am dus în parcarea 3, am venit înapoi vreo cinci minute pe jos până la vestiare.

Mă mai întâlneam pe autostradă cu ei, eu cu Afla Romeo, pâr-pâr, ei treceau, opreau, îmi făceau cu mâna! E o mentalitate de campion, când mergi la Inter nu mergi cu Alfa Romeo, mergi cu Ferrari, cu Lamborghini, mergi cu mașini tari, te îmbraci bine, pentru că ești la Inter”, a povestit fostul atacant la podcast-ul lui Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga

Adrian Mutu are un salariu de 420.000 de euro pe an la CFR Cluj, ceea ce îl face cu siguranță cel mai bine plătit antrenor din campionatul intern.

El a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Astfel, în doi ani și jumătate de contract, Mutu ar putea câștiga peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

La Rapid, Mutu avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, deci își putea achiziționa modelul de Mercedess-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift în doar 10 luni de muncă.

„Briliantul” are ca obiectiv să termine pe primele două locuri și să se califice în grupele UEFA Europa League. Mutu a ajuns în Gruia după o experiență nereușită la Neftchi Baku. Chiar dacă nu a avut rezultate, antrenorul avea în Azerbaijan un salariu lunar de 55.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: