Sport

Adrian Mutu a stabilit obiectivul Rapidului pentru play-off: „Trebuie să învățăm din greșeli!”

Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului pentru play-off. „Briliantul” a vorbit despre lupta la titlu, mărturisind că echipa sa trebuie să învețe din greșeli.
24.03.2023 | 16:50
Adrian Mutu a stabilit obiectivul Rapidului pentru playoff Trebuie sa invatam din greseli
Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului pentru play-off. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a stabilit care este obiectivul Rapidului, după primul meci din play-off. Deși a obținut un singur punct pe terenul celor de la CFR Cluj, formația giuleșteană a fost cea mai lăudată echipă după prima etapă din play-off. „Briliantul” a anunțat că obiectivul „alb-vișiniilor” este clasarea pe un loc de cupă europeană la finalul sezonului.

Adrian Mutu a stabilit obiectivul Rapidului pentru play-off: „Nu îmi trece prin cap titlul”

Rapid a făcut un joc foarte bun în prima etapă a play-off-ului SuperLigii pe terenul campioanei. Echipa pregătită de Adrian Mutu a avut două ocazii uriașe de gol prin Valentin Costache și Alex Ioniță, însă în cele din urmă punctele au fost împărțite, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Deși rezultatele din prima etapă au lăsat în aer lupta la titlu, Adrian Mutu a anunțat că obiectivul echipei este obținerea unui loc de cupă europeană. ”(n.r. Îţi trece prin cap să câştigi titlul?) Nu îmi trece prin cap titlul. Obiectivul nostru este de a ajunge în cupele europene.

Încercăm să ajungem cât mai sus în play-off, ne dăm seama de dificultatea acestui play-off şi tocmai de aceea, pentru că este unul strâns, trebuie să fim atenți şi să strângem puncte din fiecare meci. Normal că îţi doreşti să obţii mai mult”, a declarat Adrian Mutu, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a mărturisit că obiectivul Rapidului nu este câștigarea titlului: „Trebuie să învățăm din greşeli”

Înaintea pauzei cauzate de meciurile echipei naționale Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 27 de puncte. Echipa antrenată de Adrian Mutu se află la doar un singur punct în spatele Universității Craiova și la trei în urma FCSB-ului care ocupă poziția a 3-a.

„Am avut şi câteva meciuri care le-am pierdut pe mâna noastră. Probabil de aici trebuie să învăţăm şi să nu mai repetăm, pe viitor, pentru că în play-off nu e loc de greşeli”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Primele două poziții în play-off sunt ocupate de Farul, cu 35 de puncte și CFR Cluj, cu 33 de puncte. În etapa a 2-a din play-off, Rapid joacă în Giulești contra liderului. Cele două rivale s-au întâlnit recent în etapa a 30-a a sezonului regular. Cele trei puncte au rămas la Ovidiu după Farul – Rapid 2-1.

Rapid are un singur reprezentant la naționala României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

România dispută pe 25 și 28 martie primele două meciuri din campania de calificare la Euro 2024. Horațiu Moldovan, portarul titular al Rapidului, este singurul fotbalist din lotul pregătit de Adrian Mutu care a fost convocat de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Totuși, Edi Iordănescu va merge pentru varianta de titular pe mâna lui Ionuț Radu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Goalkeeper-ul român a impresionat după transferul la Auxerre în Ligue 1. Robert Niță, fostul fotbalist al Rapidului, l-a cerut în mod expres la națională pe Răzvan Onea, cel mai în formă jucător al giuleștenilor în prezent.

Fundașul dreapta a marcat și a pasat decisiv în meciul cu CFR Cluj și a fost ales în echipa etapei, dar și super-jucătorul etapei de către Liga Profesionistă de Fotbal.

ADVERTISEMENT
Tags: