Fotbal intern

Adrian Mutu a stat de vorbă cu jucătorii lui Dinamo! Sfaturile pe care le-a transmis „câinilor”: „Trageți tare acum! Chiar dacă e mai greu, o să vă prindă bine”. VIDEO

19.01.2020 | 15:22
Adrian Mutu a stat de vorba cu jucatorii lui Dinamo Sfaturile pe care lea transmis cainilor Trageti tare acum Chiar daca e mai greu o sa va prinda bine VIDEO
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a stat de vorbă cu jucătorii lui Dinamo și le-a transmis mai multe sfaturi pentru viitor. Selecționerul naționalei de tineret i-a îndrumat pe Deian Sorescu, Robert Moldoveanu și pe Ricardo Grigore să tragă din greu acum, pentru a avea un viitor bun.

Sfaturile lui Adrian Mutu pentru jucătorii lui Dinamo

Adrian Mutu, selecționerul României U21, a stat de vorbă cu jucătorii lui Dinamo și le-a transmis mai multe sfaturi. Briliantul le-a atras atenția și le-a spus că trebuie să tragă din greu atât la antrenamente cât și la meciuri, pentru ca viitorul să „sune bine”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să trageți tare acum! Chiar dacă este mai greu, o să vă prindă bine pe viitor”, a fost mesajul „briliantului” pentru fotbaliștii „câinilor”.

Mutu l-a atenționat pe Moldoveanu pentru noua sa coafură

Adrian Mutu a avut un dialog separat cu Robert Moldoveanu, cel care s-a vopsit blond și l-a avertizat că noua sa tunsoare nu-i va aduce nimic bun: „L-am atenționat pe Robert Moldoveanu pentru noua sa coafură, deoarece știu că suporterii lui Dinamo sunt extrem de exigenți.”

ADVERTISEMENT

Am pățit-o și eu, de aceea i-am atras atenția. Ei fac acum ceea ce am făcut și eu când eram tânăr. Acum știu că astfel de lucruri nu îți aduc nimic bun”.

„Ca selecționer nu antrenez în fiecare zi, dar trebuie să analizez și să mă uit la meciuri, ceea ce când eram la club nu aveam timp să fac. Îmi prinde bine acest post pentru că reușesc să învăț multe lucruri”, a mai declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu a explicat faptul că noua sa coafură este doar pentru vacanță: „E scurtă această perioadă de pregătire, dar este intensă. Am decis să-mi vopsesc părul pentru vacanță, dar când mă voi întoarce acasă mă voi întoarce la culoarea mea naturală”.

  • 41 de ani a împlinit Adrian Mutu pe 8 ianuarie