Mutu, amănunte despre scandalul cu suporterii: "Nu a fost bătaie"

Dinamo, Cosmin Contra, Adrian Mutu, steliano filip, Sergiu Hanca

Adrian Mutu a vorbit despre situaţia de la Dinamo. "Infrângerea vine după un meci mai puţin reuşit al nostru mai ales în repriza a doua. A fost incredibil de proastă. Suntem supăraţi, frustraţi, ne întrebam ce se întamplă. Nu e OK ca echipa noastra să aiba aceste oscilaţii de formă. Cosmin era foarte supărat după meci. Era suparat pe situaţie, pe jucători, dar nu i s-a facut rau. Nimeni n-a vrut să se bata cu nimeni, a fost o discuţie intre suporteri, Hanca şi Filip. Suporterii i-au luat la intrebari şi ei răspundeau, se întamplă astfel de lucruri in fotbal. Inţeleg reacţia fanilor, suntem la Dinamo, e presiune.

Sper că impreună să avem rezultate în viitor. Nu e ok să avem 4 înfrangeri în 9 meciuri, mai ales cu un antrenor cum e Cosmin Contra, pe care eu îl consider printre cei mai buni. Ne trebuie un parcurs plin de victorii, de aia suntem Dinamo. Am pierdut meciurile pe greşeli personale, asta nu ne bucură deloc. Şi ieri le-am facut cadou două goluri celor de la Timişoara. Jucătorii, dacă vor să îmbrace tricoul lui Dinamo, trebuie să schimbe viteza, să joace la alt nivel. Cred ca e mai mult vina jucatorilor decat a antrenorului", a spus MutuClick pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mutu: "Jucătorii trebuie să fie mândri de Contra"

În continuare, Adi Mutu a vorbit şi despre relaţia dintre jucători şi Cosmin Contra. "Eu nu stau zi de zi între jucători ca să aflu ce se întâmplă acolo la echipă. Însă băieţii trebuie să fie mândri de Cosmin Contra. Trebuie să fie mândri că sunt antrenaţi de un posibil selecţioner al României. Iar dacă ei vor să facă treabă bună la Dinamo atunci eu îi sfătuiesc să îşi schimbe viteza de joc. Aici ei sunt la Dinamo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nu e ok că am avut deja patru înfrângeri şi eu cred că trebuie făcut de urgenţă ceva spre binele echipei noastre. Am încredere în aceşti jucători şi consider că situaţia poate să fie îndreptată. Nu trebuie să fie supăraţi nici pe suporteri deoarece toată lumea ştie că la Dinamo este presiune. Acest club şi-a învăţat suporterii cu trofee şi este normal ca aceşti fani să fie nemulţumiţi din când în când", a încheiat Mutu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091