Fotbal intern

Adrian Mutu, acuzat dur de un fost patron din fotbalul românesc: ”A vrut să mă lichideze”

29.03.2019 | 15:51
Adrian Mutu acuzat dur de un fost patron din fotbalul romanesc A vrut sa ma lichideze
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost acuzat de un fost patron din fotbalul românesc că a vrut să-l omoare din cauza unor datorii financiare. Adrian Marțian, care a fost o perioadă investitor la UTA Arad, a povestit cum ”Briliantul” a încercat să-l asasineze, dar a dezvăluit și alte povești cu adevărat incredibile despre viața privată a fostului internațional român.

Adrian Mutu, acuzat dur de un fost patron din fotbalul românesc: ”De aici nu mai pleci decât mort”

”Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus ‘gata de aici nu mai pleci decât mort’. Eu i-am spus: ‘dacă eu mor, tu mori cu mine’. Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, a fost acuzele fostului patron la adresa lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Eu eram la mine acasă și, la 4 dimineața, a venit Adi. Venind spre mine mi-a zis ‘hai frate să îți arăt ceva’. Avea în portbagaj un băiat legat. Din câte am înțeles l-a deranjat cu ceva băiatul respectiv. Dacă îl oprea Poliția atunci seara, ‘cât era el de Mutu’, lua 20 de ani liniștit. Datorită mie i-a dat drumul băiatului, că el cine știe ce mai voia să-i facă, să-l dea la câini”, a mai povestit Adrian Marțian, care a vrut să pornească o afacere în Italia cu Adrian Mutu.

Adrian Marțian și Adrian Mutu au fost asociați într-o afacere în Italia
Adrian Marțian și Adrian Mutu au fost asociați într-o afacere în Italia

”Fugeau femeile de el ca de dracu”

”Era poreclit peste tot ‘briliant, diamant’. Presa a pus poze cu el și manechine internaționale. Dar de unde? Ați avut voi poză cu Adi Mutu și un manechin frumos, la masă sau când se țineau de mână? Nu a avut o poză reală. Fugeau femeile de el ca de dracu. Eu am văzut ce femei avea”, a declarat fostul investitor de la UTA Arad pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”I-am luat eu bilet de avion să se întâlnească cu miss nu știu ce, la Paris. După ce i-am luat bilete de avion de la o companie, a venit că fata aia nu zboară cu compania aia, că aia e vedetă, nu poate să vină aia așa. Când am văzut-o i-am spus eu ‘și dacă veneam pe jos de la București nu voiam să stau nici de vorbă cu femeia asta’”, a mai afirmat în încheiere Adrian Marțian.

Tags: