Sport

Adrian Mutu, acuzații grave după FC U Craiova – FCSB 0-1: ”A fost un arbitraj şmecheresc, o ruşine”

Adrian Mutu a fost un car de nervi după meciul FC U Craiova - FCSB 0-1 și l-a acuzat pe arbitrul Iulian Călin că a condus ”șmecherește”.
18.09.2021 | 23:08
Adrian Mutu acuzatii grave dupa FC U Craiova  FCSB 01 A fost un arbitraj smecheresc o rusine
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus cu un gol reușit de Claudiu Keșeru dintr-un penalty scos de Vali Crețu.

La finalul jocului, fundașul dreapta al ”roș-albaștrilor” a recunoscut că a fost puțin șmecher atunci când a obținut lovitura de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Acuzații din partea lui Adrian Mutu după FC U Craiova – FCSB 0-1

Adrian Mutu a venit la declarațiile de la finalul întâlnirii FC U Craiova – FCSB 0-1, din etapa a 9-a a Ligii 1, extrem de nervos și a acuzat brigada de arbitri că a viciat rezultattul considerând că penalty-ul a fost extrem de ușor acordat.

”Tactic am stat foarte bine, am închis toate culoarele. În afara şutului lui Cordea din prima repriză FCSB nu a ajuns la poartă. Un penalty foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc şi eu. A fost un arbitraj şmecheresc.

ADVERTISEMENT

Ne taie toate acţiunile de atac din faţă, noi n-avem voie să sărim la cap, să punem mâna pe adversar. Într-adevăr, când sunt faulturi să dea. Probabil deranjăm, jucăm un fotbal frumos, nu suntem ca o nou-promovată”, a spus Mutu.

Tehnicianul nu este dezamăgit de jucătorii săi

Tehnicianul oltenilor recunoaște că formația sa nu a avut ocazii și nu ar fi meritat să câștige, dar consideră că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil: ”Recunosc acest arbitraj şi nu am cuvinte de laudă, mi se pare ridicol ce fac. Bine că n-a dat penalty după ce s-a terminat meciul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când arbitrul nu te lasă să-ţi scoţi capul şi să înaintezi, un arbitraj şmecheresc. Inclusiv al patrulea arbitru stătea lângă mine, se uita numai spre banca noastră, nu aveam voie să spunem nimic.

O ruşine de arbitraj în seara asta. Nu spun că meritam să câştigăm, nici noi n-am avut ocazii. Dar nici ei n-au avut ocazii. Un rezultat de egalitate era echitabil. Sunt dezamăgit de arbitraj, nu de echipa mea”.

ADVERTISEMENT

Mutu, replică acidă pentru Sidibe

În rest, Adrian Mutu a fost extrem de laconic când a venit vorba să răspundă altor întrebări. ”Nu sunt grădinar să tot vorbesc despre teren!”, a declarat când a fost întrebat despre starea gazonului.

Atacantul belgian Sekou Sidibe a avut o reacție de furie când a fost înlocuit, iar ”Briliantul” i-a răspuns în termeni duri: ”Dacă e supărat, să fie pe el. Poate ar fi vrut să dea mai mult în teren și din acest motiv a reacționat așa”.

Întrebat dacă se teme pentru postul său după ce FC U Craiova a ajuns la cinci meciuri fără victorie, Mutu a răspuns: ”Rezultatele te țin în viață. Nu mi-e frică, sunt gata să înfrunt orice decizie pe care o va lua conducerea”.

ADVERTISEMENT