Fotbal intern

Adrian Mutu, antrenament cu doi jucători! „Briliantul” se pregătește serios de Campionatul European. Video

16.03.2021 | 19:23
Adrian Mutu antrenament cu doi jucatori Briliantul se pregateste serios de Campionatul European Video
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a efectuat un antrenament cu doar doi jucători ai „tricolorilor” mici, și anume cu Alexandru Mățan și cu Marco Dulce, cei doi tineri fotbaliști care s-au alăturat mai devreme cantonamentului.

România U21 se pregătește serios pentru participarea la al doilea Campionat European consecutiv, după cel din Italia și San Marino, la care „tricolorii” au ajuns până în semifinalele competiției.

ADVERTISEMENT

Mâine, 17 februarie, mai sunt așteptați alți șase componenți ai României U21, aceștia fiiind: Vlădoiu, Cîmpanu, Aioani, Ciobanu, Ganea și Boboc.

Adrian Mutu, antrenament cu doi jucători

Adrian Mutu și-a luat rolul în serios și vrea să facă o impresie bună la Campionatul European de Tineret, acolo unde speră ca elevii săi să atingă minim performanța reușită de generația anterioară.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, „Briliantul” s-a antrenat doar cu Alexandru Mățan și cu Marco Dulca, cei doi jucători ajungând cel mai devreme la cantonamentul României.

Sesiunea de pregătire a durat aproximativ 50 de minute, pe ploaie, iar după încălzire, cei doi tineri au lucrat intens cu mingea.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mățan vrea revanșa cu Germania

Alexandru Mățan a vorbit despre turneul final și a recunoscut că vrea revanșa în fața Germaniei, naționala care ne-a eliminat din semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino:

„Am niște sentimente de mândrie, pentru că e o onoare să îmbraci tricoul echipei naționale și mergem în Ungaria să facem o figură frumoasă. Este un nou pas în cariera mea de fotbalist, sunt fericit că am semnat cu campioana Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

Eu mă duc acolo să fac ce îmi place, adică să joc fotbal și cred că o să vină și lucrurile frumoase pe parcurs.

Și la grupa trecut de la EURO precedent nu eram favoriți, dar cu ambiție și cu dăruire sperăm să facem și noi ce au făcut băieții atunci”.

„E o revanșă cu Germania, din moment ce ne-au furat visul să jucăm finala, normal că o să intrăm cu ei ultra-motivați.

Nu știu dacă e o presiune, dar motivat ești doar pentru că ești la națională, de-acolo pleacă motivația.

Va conta că suporterii nu sunt în tribune, EURO celălalt l-am privit de la televizor și chiar mă minunam ce atmosferă puteau să facă suporterii noștri. Eram în cantonamentul echipei, la Brașov, dar meciul cu Anglia nu mi-l pot scoate din minte, câte emoții și cât de intens am putut trăi acel meci

Din punctul meu de vedere, contează să ai un atrenor care a jucat fotbal și care a făcut-o la un nivel mare, așa cum este Mister”, a mai spus Mățan pentru frf.ro.

ADVERTISEMENT