Sport

Adrian Mutu anunţă noi transferuri la Rapid: “O să mai vedeţi achiziţii săptămâna viitoare!”

Rapid obţine a patra victorie la rând în SuperLiga şi urcă pe primul loc. Adrian Mutu a fost fericit după succesul cu Voluntari şi a anunţat noi transferuri la echipă.
04.09.2022 | 00:14
Adrian Mutu anunta noi transferuri la Rapid O sa mai vedeti achizitii saptamana viitoare
Adrian Mutu, bucuros după o nouă victorie a Rapidului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid merge ceas în SuperLiga. Giuleştenii obţin o nouă victorie la limită, 1-0 cu FC Voluntari, şi urcă pe primul loc în clasament. Marko Dugandzic a reuşit unicul gol al meciului, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 60.

Adrian Mutu, fericit după victoria cu Voluntari: “Mă bucur că am încheiat această săptămână cu trei victorii”

Adrian Mutu a fost bucuros la finalul unui nou succes obţinut de echipa sa şi a declarat după meci că vor mai urma transferuri săptămâna viitoare:

ADVERTISEMENT

“Cred că abordarea fiecărui meci în parte… noi ne gândim la obiectiv. Mă bucur că am încheiat această săptămână cu trei victorii. În această seară, băieţii au jucat foarte bine, au interpretat excelent ce au avut de făcut.

Am controlat meciul cap-coadă, ceea ce mă bucură. Poate ar fi trebuit să închidem mai devreme meciul. Aşa cum spuneam tot timpul, voiam un lot competitiv, să fie competiţie între jucători. Era necesar să le dăm minute tuturor.

ADVERTISEMENT

“Moralul nostru creşte de la meci la meci. Mi-a plăcut siguranţa în joc, posesia pe care am avut-o”

Altfel ajungeam fără forţe de la meci la meci. Am gestionat bine alături de staff. Am încheiat fără accidentaţi o săptămână grea pentru noi pentru că nu suntem obişnuiţi. Nu vreau să fie o scuză că jucăm din trei în trei zile.

Moralul nostru creşte de la meci la meci. Mi-a plăcut siguranţa în joc, posesia pe care am avut-o. Nu a fost uşor împotriva unei formaţii care joacă 5-3-2. Am încercat să jucăm în spatele celor trei mijlocaşi şi de atunci au început problemele pentru ei.

ADVERTISEMENT

A fost un meci care mi-a plăcut mult, din acest punct de vedere. Sper să mergem mai departe tot aşa. Pe lângă siguranţă defensivei, cum spuneam, poate o mică problemă este că trebuie să fructificăm mai mult. Ocazii au fost.

“O să mai vedeţi achiziţii săptămâna viitoare. Şi-a revenit şi Vojtus”

Puteam închide mai devreme. Dar este mai puţin important pentru mine. Importante sunt cele trei puncte. Din punctul meu de vedere nu se va schimba nimic. Rămânem cu picioarele pe pământ. Asta este forţa noastră. 

ADVERTISEMENT

Obiectivul este calificarea în play-off. Lumea poate vorbi de titlu, asta nu e treaba noastră. O să mai vedeţi achiziţii săptămâna viitoare. Şi-a revenit şi Vojtus. O să fie cât de curând cu noi. Normal că mi-aş dori, ca antrenor, să am cei mai buni jucători din lume.

Suporterii se pot gândi la lucruri măreţe, dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. În acest an obiectivul este play-off-ul”, a spus Adrian Mutu.

 

ADVERTISEMENT