Nu e glumă: Mutu ar putea ajunge la naţională! Cum e posibil

FRF, Cosmin Contra, Adrian Mutu, echipa naţională

Adrian Mutu ar putea ajunge la echipa naţională! Deţinătorul recordului de cel mai bun marcator din istoria selecţionatei tricolore, alături de Gheorghe Hagi, va fi cooptat şi el în staff-ul echipei naţionale dacă va fi numit Cosmin Contra pe banca tricolorilor, conform gsp. Adrian Mutu ar urma să îndeplinească rolul de director sportiv al lotului naţional.

Directorul general al "câinilor" este cel care l-a adus pe Cosmin Contra la Dinamo, cei doi fiind legaţi de o strânsă relaţie de prietenie de pe vremea când jucau împreună la echipa naţională. În plus, în acest moment Ionuţ Negoiţă este în plin proces de reducere a cheltuielilor la club, iar Mutu nu mai e ferm convins că va avea un cuvânt de spus în privinţa alegerii noului antrenor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mutu: "Ar fi o onoare"

Adrian Mutu a marcat de 35 de ori pentru echipa naţională a României, fiind deţinătorul recordului de reuşite, la egalitate cu Gheorghe Hagi. A participat cu naţionala României la două turnee finale, ambele de campionat european, în 2000 şi în 2008. Are 77 de selecţii pentru tricolori şi, mai nou, încearcă să obţină şi o licenţă de antrenor, participând la cursuri la FRF.

„Ar fi o onoare pentru Dinamo să dea un antrenor la naţională. Contra e un antrenor foarte bun şi ar merita. Nu mi-ar conveni pentru că mi-l doresc la Dinamo, dar nici  Nu ştiu cine ar putea să vină în acest moment după Daum, dar probabil cei de la Federaţia Română de Fotbal o să gândească bine acest lucru. Eu cred că echipa naţională nu se refuză niciodată, indiferent la ce echipă eşti în acel moment, excludem antrenorii care sunt în străinătate şi câştigă foarte mult. O să vedem. Eu cred că echipa trebuie să ajungă pe mâna unui antrenor tânăr, cu foame de rezultate, cu alt spirit, cu altă dorinţă. Eu aşa văd lucrurile. Acum rămâne de văzut”, spunea Mutu în urmă cu trei zile.