Sport

Adrian Mutu, cea mai drastică înfrângere din cariera de antrenor. Dezastru pentru Rapid în ultimul meci de pregătire

Rapid a fost umilită de Slavia Praga în ultimul meci de pregătire din cantonamentul din Austria, scor 1-7, iar Adrian Mutu a suferit cea mai dureroasă înfrângere din carieră.
05.07.2022 | 21:19
Adrian Mutu cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor Dezastru pentru Rapid in ultimul meci de pregatire
Rapid a pierdut cu 1-7 ultimul amical din cantonamentul din Austria, cu Slavia Praga. Sursă foto: Facebook @Rapid București
ADVERTISEMENT

Rapid a încheiat în genunchi ultimul meci amical din cantonamentul din Austria, unde jucătorii lui Adrian Mutu au fost umiliți cu scorul de 7-1.

Rapid, dezintegrată de Slavia Praga la ultimul test din cantonamentul din Austria

Nimic nu preconiza dezastrul pentru Rapid, care a fost condusă la pauză doar cu 1-0. În repriza a doua, jucătorii lui Adrian Mutu au încasat nu mai puțin de trei goluri în decurs de 5 minute.

ADVERTISEMENT

Rapid a fost condusă cu 5-0, iar în final tabela a arătat scorul ireal de 1-7! Slavia Praga, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, este vicecampioana Cehiei, fiind devansată în clasamentul de la finalul ediției trecute de Viktoria Plzen.

Cum a arătat Rapidul în meciul pierdut cu Slavia Praga, scor 1-7

Rapid: Moldovan – Belu, Grigore, P. Iacob, Morais – Albu, Crepulja, Ciobanu  – Pănoiu, Vojtus, R. Ilie. Antrenor: Adi Mutu

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost doar rezervă și a intrat pe teren în minutul 23. Vojtus a înscris golul Rapidului în minutul 70.

Suporterii Rapidului au luat foc pe pagina oficială de Facebook a clubului

Postarea de pe pagina oficială de Facebook a Rapidului unde a fost anunțată înfrângerea umilitoare a giuleștenilor a fost asaltat de suporterii nemulțumiți de rezultat, dar mai ales de jocul echipei.

ADVERTISEMENT

„Încheiem seria meciurilor amicale cu o înfrângere. Golul Rapidului a fost marcat de Vojtus (70)”, a anunțat sec Rapid, fără să precizeze scorul final al meciului.

Suporterii Rapidului, comentarii acide după 1-7 cu Slavia Praga

Într-un sezon în care Rapid sărbătorește centenarul clubului, iar suporterii visează din nou la un trofeu și o participare în cupele europene, „alb-vișinii” au dezamăgit total cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

„Amical ca amical, dar asa umilință n-am trăit în viața mea”, „Au echipă bună cehii…dar e prea mare scorul”, „Dezastru. Rușine să vă fie!”, au fost doar câteva dintre cele peste 200 de comentarii lăsate în doar câteva zeci de minute la postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Echipa lui Adrian Mutu va reveni în România, miercuri, 6 iulie, ora 12:30, pe aeroportul „Henri Coandă” din București.

ADVERTISEMENT