Sport

Adrian Mutu cere continuitate pe banca României: „Să-i dăm credit lui Edi să construiască o națională puternică”

România a remizat, scor 1-1, la Helsinki contra naționalei Finlandei și se află ultima în grupa B3 din Liga Națiunilor, cu 4 puncte în 5 meciuri.
24.09.2022 | 00:52
Adrian Mutu cere continuitate pe banca Romaniei Sai dam credit lui Edi sa construiasca o nationala puternica
Adrian Mutu îi dă credit lui Edi Iordănescu după remiza României cu Finlanda, scor 1-1. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

România nu a reușit să repete performanța din Giulești, când a câștigat cu 1-0 contra Finlandei. „Tricolorii” au remizat 1-1 la Helsinki și au rămas ultimii în grupă cu 4 puncte în 5 meciuri.

Adrian Mutu: „Cred că meritam victoria”

Adrian Mutu (43 de ani) a declarat că deși România a remizat pe terenul Finlandei, scor 1-1, jocul „tricolorilor” a arătat mult mai bine față de meciurile trecute. Golul egalizator al României a fost marcat de Florin Tănase în minutul 52.

ADVERTISEMENT

Mai bine decât în ultimele meciuri ale naționalei. Cred că în seara asta meritam victoria, am jucat mai bine, am avut mai multe ocazii, chiar dacă în același timp puteam și pierde pe final când finlandezii au ratat două ocazii incredibile”, a declarat Adi Mutu după meciul României cu Finlanda.

Antrenorul Rapidului este de părere că în primul sfert de oră al meciului „tricolorii” au fost temători. „Meci bun, în afară de primul sfert de oră când am intrat timorați. Este o problemă a noastră, a naționalei noastre. Poate cu mici excepții mereu am intrat timorați, fără această dorință de a obține victoria. Ne așteaptă un meci foarte greu, cu câștigătoarea grupei, a mai spus Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu are încredere în Edi Iordănescu: „Să-i dăm credit și să construiască pe viitor o națională puternică”

Edi Iordănescu a venit în luna ianuarie la cârmele naționalei României, informație publicată în exclusivitate de FANATIK. Iordănescu Jr. are un bilanț negativ pe banca României, însă Adi Mutu consideră că este nevoie de timp ca lucrurile să funcționeze.

„Cu siguranță nu trece printr-un moment bun. E un moment delicat pentru el. Nu e învățat cu astfel de momente. În cariera lui a avut parte, de cele mai multe ori, de victorii. Depinde.

ADVERTISEMENT

Aici e foarte important ce vrea și FRF pentru că să tot schimbăm antrenorii pe bandă rulantă la echipa națională nu știu dacă este benefic pentru că jucătorii sunt cam aceiași. Nu știu dacă este benefic pentru noi în general. Ar trebui să ne gândim la un proiect pe termen mai lung. Poate să-i dăm credit lui Edi și să construiască pe viitor o națională puternică, a mai spus Adrian Mutu la Antena 1.

Adrian Mutu: „Cred că FRF nu e fericită cu astfel de rezultate”

Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei U21, a declarat că totul depinde de ambiția pe care o are Edi Iordănescu. Fostul internațional român a comparat naționala României cu Ungaria, echipă care s-a impus la limită pe terenul Germaniei în grupa A3 din Nations League.

ADVERTISEMENT

„Depinde de ce motivație are și câtă dorință are de a continua. Cu siguranță nu e un moment plăcut pentru el. Dar vom vedea. Cred că FRF nu e fericită cu astfel de rezultate, presiunea este mare la nivel național, din partea tuturor, dar trebuie să construim, trebuie să avem răbdare”, au fost cuvintele lui Mutu.

România înfruntă luni, 26 septembrie, ora 21:45 liderul grupei B3 din Liga Națiunilor, Bosnia și Herțegovina. În tur, „tricolorii” au pierdut la limită, la Zenica, scor 0-1.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru 1 solist la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT