Sport

Adrian Mutu confirmă Fanatik cu privire la transferul ratat de Antonio Sefer: ”Sunt bucuros, bineînțeles”

Antonio Sefer s-a aflat în atenția celor de la Hapoel Beer Sheva, dar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că transferul a picat. Adrian Mutu s-a arătat fericit că jucătorul va rămâne la Rapid.
25.08.2022 | 17:09
Adrian Mutu confirma Fanatik cu privire la transferul ratat de Antonio Sefer Sunt bucuros bineinteles
Antonio Sefer s-a aflat în atenția celor de la Hapoel Beer Sheva, dar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că transferul a picat. Adrian Mutu s-a arătat fericit că jucătorul va rămâne la Rapid. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că deși cele două cluburi ajunseseră la un acord pentru ca fotbalistul să meargă la vicecampioana Israelului, mutarea nu s-a mai realizat din cauza cerințelor exagerate ale mamei lui Sefer.

Adrian Mutu a comentat transferul ratat de Antonio Sefer

Transferul ratat de Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva, adversara Universității Craiova în play-off-ul Conference League, a fost confirmat și de antrenorul Adrian Mutu, care este bucuros că nu va pierde unul dintre cei mai talentați jucători din lotul Rapidului.

ADVERTISEMENT

”Eu, dacă sunt bucuros? Ți se pare! (n.r. – râde). Sunt bucuros, bineînțeles, atât eu, cât și Toni. Știam că clubul nostru are o ofertă pentru Toni, nu știam în ce stadiu sunt discuțiile.

Dar dacă va rămâne sau va pleca, important pentru el e să rămână concentrat, în sensul în care trebuie să dea totul cât timp este aici”, a declarat Mutu, într-o conferință de presă înaintea partidei cu Sepsi OSK, din etapa a 7-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că ar mai fi ceva șanse ca mutarea să se facă în cele din urmă, dar totul depinde de o renegociere a doleanțelor familiei Sefer, dar și de calificarea a lui Hapoel în grupele Conference League după dubla cu Universitatea Craiova.

Sefer joacă la Rapid din 2019

Născut la Galați în anul 2000, Antonio Sefer a debutat pentru Oțelul în Liga 2, în sezonul 2015-2016. Puștiul de 15 ani avea să termine însă sezonul în lacrimi, după un meci în ultima etapă cu Rapid, care a consfințit retrogradarea în Liga 3 și apoi desființarea echipei.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai triste imagini de la acea partidă, a fost cea a lui Antonio Sefer, plângând în hohote, prevestind finalul trist al echipei care cu patru ani înainte câștiga titlul în România și participa în grupele Champions League.

Antonio Sefer a plecat în Olanda la Groningen după falimentul celor de la Oțelul Galați, iar în 2019 a revenit în România și a semnat un contract pe patru ani și jumătate cu Rapid, reușind să devină în scurt timp o piesă importantă.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, mijlocașul de 22 de ani a jucat cinci meciuri și a marcat două goluri superbe în partida pe care Rapid a câștigat-o, pe teren propriu, în fața formației FC Argeș, în etapa a 4-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Tags: